sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesäloma suunnitelmia; Suomi matkailua

Viime kesänä matkailimme paljon ulkomailla, kertoilinkin matkoistamme San Franciscossa, Virossa, Lontoossa...

Mutta tälle kesälle päätimme, että meidän perheen matkat sijoittuvat suomeen. Ei sillä etteikö ulkomaille taas tekisi mieli, mutta ehkä viime vuonna matkoja oli hetkeksi ihan tarpeeksi, jotenkin tälle kesälle ei jaksanut enää "lentokenttä elämä" kiinnostaa.

Suurin osa lomasta nautitaan tällä kertaa ihan vain kotona, mutta sen verran lähdetään liikkeelle loman aikana, että hurautamme autolla Jyväskylän asuntomessuille.Olemme varanneet Jyväskylästä viikonlopuksi hotellin, jotta samalla kerkeää käydä hieman tutustumassa alueella oleviin sisutusliikkeisiin :) (vinkkejä otetaan vastaan!)

Hotelli on Soko hotelli Solo Jyväskylä. Meille ihan uusi hotelli, toivottavasti on kiva :)


Kuvat lainattu Booking.com


Jyväskylästä on tarkoitus jatkaa matkaa Ouluun. Siellä viihdytäänkin kokonainen viikko, paljon on tavattavana sukulaisia ja ystäviä, joita näkee harvoin. Oulun loma huipentuu häihin <3

Google.

Oulussakin olemme varanneet meille hotellista huoneen koko vierailun ajaksi. Oulun Radisson Blusta. Hotelli sijaitsee torinrannassa, joka on sijainniltaana meille erinomainen :)


Kuvat lainattu hotellin sivuilta.

Tämän reissun jälkeen ehdimme hieman nautiskella kotonakin, ennenkuin on pieni viikonloppureissu edessä.. Tuli nimittäin luvattua kummipojalle, että allekirjoittanut lähtee seuraksi Naantalin Muumimaailmaan ;) Eli jo toisen kerran tälle vuodelle suuntaamme Naantalin kylpylään. Tällä kertaa hotellihuoneen sijasta olemme Residencessä, eli hieman erilainen kokemus taas tiedossa! :)

Kuva Naantalispa

Kuvat Muumimaailma

Että semmoiset suunnitelmat täällä...

Mitäs kesäloma suunnitelmia ruudun toisella puolella on? :)1 kommentti:

  1. Mulla ei ole oikeastaan enää mitään suunnitelmia. Päivä kerrallaan tai jotain. Viime viikolla olin ma-to Oulun seudulla ja äitini luona yötä. Kävin toki moikkaamassa myös isääni ja äidin vanhempia.

    Lauantaina oltiin Etelä-Pohjanmaalla ja toukokuulla kävin Tampereella. Olisi kiva varmaan käydä ainakin Tampereella sekä Tuurissa vielä tänä kesänä. Toki muuallakin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...