keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Suomi matkailua: Naantali

Päätimme aloittaa talviloman pienellä suomi matkailulla ja suunnata Naantaliin ja elämämme ensimmäisen kerran Naantali Spa:han :)

Ensin lauantai aamuna ajoimme suoraan Naantalin keskustaan. Kävimme kävelyllä vanhassa kaupungissa, nautimme autingon paisteesta ja ihailimme hiljaisuutta. Naantalissa ei ollut alkanut vielä kesä/turistikausi joten kaupunki oli ihan hiljainen.Vanhassa kaupungissa ei ollut juuri mikään edes auki.
Wanha Naantali kauppa oli auki, tottakai ;) Siellä riittikin katseltavaa; niin paljon tavaraa!
Disney tavaroita oli paljon; kaikkia ihania, voi että! Ja nyt siellä on pieni titanic näyttelykin :)
Eli ihan vain katsomisen ilosta voinen suositella astumista sisään tähän kauppaan!


Kävimme kiertelemässä myös rannassa, etsimme mukavaa ruokapaikkaa tai kahvilaa. Nekään eivät tainneet olla vielä kunnolla auki, koska vaihtoehtoja ei ollut monia.
Lopulta söimme suolaiset vohvelit, ja menimme jäätelökopille ensimmäisten joukossa kun pitäjä vasta lastasi jäätelöitä kioskiin... :)Lopulta mentiin vielä etsimään liikettä: Living Deauville
Ja se oli todellakin etsimisen arvoinen ;) Ihana ihana liike. Valoisa, avara, kaikkea kaunista kaikkialla... Kiersimme liikettä ikuisuuden. Olisi ollut niin paljon ostettavaa.... :) 

Mukaan lähti Ihana Lene Bjerren kukkaruukku, jota vilautinkin jo tuossa aiemmin, mehupullon,
green gate keittiöpyyhe, ihania muffinsi koristeita ja five dollar shake - kortteja.Shoppailureissun jälkeen lähdimme ajamaan Naantali Spa:ta kohti.... :)
Spa:sta lisää huomenna! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...