torstai 24. huhtikuuta 2014

Naantali Spa hotelli

Kuten eilen kerroin varattiin Naantali reissun yhteyteen huone Naantali Spa hotellista jossa ei olla aikaisemmin oltu.

Olimme buukanneet Spasta "kylpylähotelli standard deluxe" huoneen. Huoneen hintaan kuului vapaa allasosaston käyttö ja aamiainen.

Lisäksi buukkasimme hotellin Le Soleil ravintolaan pöydän ala carte puolelle la illaksi, ja saman ravintolan buffettiin su illaksi.

Vielä lisäksi buukkasimme molemmille lämminkivihieronnat ja alessandro luxus pedikyyrit. Allekirjoittanut otti lisäksi sonoscrub kasvohoidon sekä kulmien- ja ripsien värjäyksen.

Eli olimme oikein innoissamme menossa tutustumaan hotelliin! :) :)

Kylpylähotellin standard deluxe huone.

Ensimmäisenä menimme tutustumaan hotelliin, odotellessamme ravintola aikaamme.
Meidän huonekerroksesta bongattiin hissien läheisyydestä lasten leikkihuone.

Sitten laskeuduimme hissillä aulaan, jossa oli baari, kahvio, pieni aulaputiikki ja kauneushoitola Belleza, ja biljardi pöytä.
Biljardipöydän yläpuolella (muutamien rappusten päässä) oli  alue; jossa oli kaikenlaisia pelikoneita.Aulakerroksesta lähti loivat liukuportaat, jonka päässä oli promenade kauppa; jossa myytiin mm. Gantin vaatteita, leluja, lehtiä, perustarvikkeita; hammasharjoja yms.
Samalla tasolla oli myös viinikellari, ja käynti mm. Le Soleil ravintolaan.Eli kaikenlaista katsottavaa riitti :) Olo oli ehkä vähän kuin laivalla olisi. :D

Kellarissa oli TK's ravintola ja Lounge.Samalla käytiin tsekkaamassa myös missä on kylpylän sisäänkäynti ja hoidot.

Ensimmäisenä iltana syötiin tosiaan Le Soleilin ala cartessa, ja ei valittamista :)

Toisena iltana maisteltiin buffetin antimia.Ainoastaan jäi harmittamaan se, että iltoja oli vain kaksi, meillä jäi TK's kokeilematta kunnolla. Ehdittiin vain drinkit siellä ottaa, ei syödä. Eli pitänee joskus mennä uudelleen ;)
Myös aulan kahvion pianisti jäi kuulematta. höh.
(emme olleet myöskään tajunneet kuntosalia tai ohjattua tunteja, ensikerralla pitää varautua sitten niihinkin! ;)).

Onneksi ehdimme testata viinikellarin koska se oli erinomainen paikka. Palvelu oli erittäin hyvää ja asiantuntevaa, eikä tuotteissakaan ollut mitään vikaa ;)


Harmi että se on niin harvoin auki :(  (vain pe ja la).

Kylpylässä kävimme kerran, ja se oli ihan mukava :) Olimme sopivasti ei ruuhka-aikaan lomalla muutenkin, joten siellä oli tilaa hyvin uida ja olla.

Hoidoista ei ole kuin pelkkää hyvää sanottavaa. Kaikki hoidot oli mieleen :) Lisääkin oltais otettu oikein mielellään ;) Jos toisen kerran tänne eksyttäisiin, niin aivan ehdottomasti ottaisi taas jonkun hieronnan, kasvohoidon, jos jalat kaipaisi; niin uudellen jalkahoidon, ehkä uutena sitten käsihoidon ja päähierontaa tms :) Aivan ihania kaikki varmasti!

Ennen lähtöämme ehdimme hyvin käydä kävelyllä hotellin ympäri, katselemassa puistomaisia maisemia ja kanadan hanhia :)

Näistä tunnelmista lähdimme sitten ajelemaan kohti Ruskoa maanantaina, jossa poikkesimme pikaisesti Loviisan Aitassa, ihastelemassa kaikenlaisia suloisia sisustusjuttuja! :)


Mukaan lähti servettejä ja Riviera Maisonin hengareita :)
Liikkeet, molemmat rakennukset, olivat erittäin ihania, sisälsivät kaikkea ihanaa hypisteltävää ja ihailtavaa :)

Sitten kotia kohti! :)

Tällainen reissu tälläkertaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...