keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Meikkipöydän järjestys

Esittelin viime perjantaina kun olin saanu ihanat "hollywood valot" meikkipöytäni ympärille, vihdoin ja viimein. Samalla sanoin palaavani asiaan kun saan pöydän muutenkin kuosiin, kaikille tavaroille omat säilytysrasiat yms.

Nyt on aika palata asiaan ;) Laitoin siis heti tuulemaan... ja aloin välittömästi etsiä itselle sopivia välineitä meikkien säilytykseen pöydällä.

Ensimmäisenä hankin Nomess Copenhagenin make up organizerin, ja pienen rasian Stockmannilta.

Sen jälkeen ostin Pentikiltä kaksi Nostalgia rasiaa (pienempi kokoinen). Toisessa pumpulipuikkoja, toisessa vanulappuja.Pohdin tosi pitkään minkälaisen kupin haluaisin meikkisiveltimille.. Olisin halunnut Tine K:n facet kynttiläkuppeja käyttää tarkoitukseen, mutta en sitten kehdannut kuitenkaan koska haluan että kynttiläkupit säilyy kynttiläkuppeina, kun niitä on olohuoneessakin. Pelkään että alkaisi häiritsemään kun samat kupit on sekä säilyttiminä että koristeina ;)

No, toisenlaisen käyttöesineen ostin tähän tarkoitukseen nyt sitten kuitenkin....
Ostin 2kpl pieniä Iittalan Kartio laseja, vaaleanpunaisina. Ja yhden ison Kartio lasin kirkkaana Stockan verkkokaupasta.
Söpö combo :)

Kynsilakoille ostin pienen tarjottimen White on White liikkeestä, tarjotin on siis Riviera Maisonin. Tähän mahtui hyvin (ainakin toistaiseksi ;)) kynsilakkojen lisäksi myös kasvorasva säilytykseen, eli tarjotin oli oikein sopivan kokoinen.
Meikkipöydässä on onneksi lisäksi 3 pientä vetolaatikkoa, ja 4 isoa vetolaatikkoa, joihin saa kaiken muun ylimääräisen sitten jemmaan; kuten hiuslenkit ja pinnit, hiuskoristeet ja välineet, meikkipussit, kynsilakanpoistoaine, ylimääräisiä; harvemmin käytettyjä meikkejä yms! :)


Kyllä nyt kelpaa aamuisin meikkailla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...