sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kevätmessut 2014 fiiliksiä

Käytiin viikonloppuna kevätmessuilla Helsingin messukeskuksessa.
Erityisesti meillä oli mielessä pihakivet, kasvatettavat, istutukset, nurmikko... ja sisustus. :)

Pihakiviä messuilla oli ihan ok:sti, eli niitä pääsi fiilistelemään hyvin :) Esitteitä lähti mukaan joka kopilta.

Allekirjoittanut ihastui erityisesti Lakan uutuus kiveen Loimukivet.

Loimukivet mustavalkoinen - musta


Hinta vain on turhan suolainen näinkin ison piha-alueen kivettämiseen, mutta nämä olisi tämän hetkinen haave kivet! :) Tarjouksia odotellessa siis! ;)

Kurkittiin samalla roskakatoksia, ideoita itselle, jos rakentaisi oman katoksen... vai olisiko helpompaa ostaa valmis?Jututettiin myös useammalla kopilla firmoja joilla oli tarjota lasikattoja terassille tai kokonaisia lasituksia. Ollaan ruvettu miettimään markiisin sijasta mahdollista terassin lasitusta, mielellään kuulisi tarjouksia, että osaa taas miettiä eteenpäin mitä tekee...


Istutuksia ja kukkapenkki ideoita messuilta ei oikein tarttunut mukaan ollenkaan. Muutamia alueita mitä messuille oli rakennettu ei ehkä herättänyt itsessä suurempaa mielenkiintoa. Kaunis tulpaanimeri siellä kyllä oli, mutta kaipailtais omaan pihaan muutakin kun tulppaaneita ;)
Eli olisin kaivannut erilaisia isoja ruukkuistutus ideoita, ja ihan perennapenkkejä. :)

Kukkia, siemeniä, taimia yms. oli hyvin messuilla myynnissä.
Meillä ei nyt lähtenyt mitään mukaan, kun ostetaan sitten vasta kun ollaan mietitty pihasuunnitelman kanssa mikä meidän pihalle sopii, ja mitä penkkiin tulisi. Odotellaan pihasuunnittelijan ideoita ja piirustuksia.
Kesäkukkiakaan ei vielä viitsinyt ostaa kun ilmat on vielä hieman arvaamattomat, katsotaan sitten muutaman viikon päästä, joskos pääsis laittamaan uutta ruukkuistutusta portaille ja vähän amppeliakin jo roikkumaan.... Siementkin jäivät hyllyyn tällä kertaa kun viimevuodenkin saalis on vielä kaapissa odottamassa kun pihaa ei viime kesänä ehdittykään laittaa kuntoon. Jospa ne pääsisivät tänävuonna käyttöön!

Tällaisia laatikoita haluaisin meillekin :)Kattauksia oli tehty yllättävän paljon erilaisia kesäkalusteryhmille :) Niitä oli kiva katsella.

Secret Garden pisteellä oli aivan ihastuttavia puutarhavaatteita ja välineitä myynnissä... niitä olisi voinut hipelöidä ikuisuuden. Muutama suosikki heidän valikoimastaan tuli itselle, ja voi olla että nettikaupan kautta lähtee kotiinkin jotain tulemaan.....


Sisustuspuoli oli tänäkin vuonna messuilla aika suppea. Suurin osa oli samoja kuin kaikilla muillakin messuilla, eli mitään uutta ei oikein tullut bongattua. Alue olisi saanut olla myös isompi, ei oltu ainoita jotka meni vahingossa yläkertaa ensin etsimään aluetta ja huomasi sitten että se onkin alakerrassa pienessä nurkassa... heh :DNojoo, ei harmittanut käydä messuilla silti yhtään, kiva oli kokemusta ja taas ollaan pussillinen esitteitä rikkaampia ja ajatus laukkaa kovaa vauhtia!
Ps. sopisiko teidän pihalle puupöllö? :D Hih! Tätä oli hauska seurata :)

1 kommentti:

  1. Mun mies ei todellakaan ole mikään puuseppä, talo tuli täysin avaimet käteen jne. mutta viime kesänä näytin roskakatoksen kuvaa ja mies rakensi sen päivässä :) Kun käytettiin ylijäämäpuuta ja ylijäämämaalia niin hintaa tuli 7 euroa :) Eli kannatan sitä, että itse rakentaa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...