perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hollywood meikkausvalot

Kun talo päätettiin rakentaa, miehen yksi toive oli, että kotiin tulee vaimolle paikka missä meikata ettei ne meikit loju missä sattuu.
Noh, sellainen paikka laitettiin sitten vaatehuoneeseen... Paikasta tuli kuitenkin kovin pimeä, ja ainakin itse henkilökohtaisesti en tykkää että meikatessa ainoa valo on se, joka tulee katosta (toki vähän valosta riippuen), ja meillä kun on kaksi erilaista valoa; keltainen pehmeä kattolamppuvalo ja päivänvalo spotit, niin kattolamppu on liian himmeä, ja spotit taas väärissä paikoissa että tuo vaan varjoja kasvoihin.

No, asiaan, olen odotellu tässä yli vuoden, että mies väsäisi jonkinlaiset kivat meikkivalot meikkipöydän ympärille (mieluiten "hollywood" tyyliset ;))... kun bongasin toivomani valot Stylizimo blogissa, ja hieman kyselinkin että miten ne asennetaan, niin saatiin hieman tuulta purjeisiin tähän asiaan... :) :)
Nyt vihdoin ja viimein mies tarttui toimeen ja suunnittelu mulle samanlaiset valot ja asensi ne :)

Eli kyseessä on Ikean Ledsjö valot. Katkaisimet meillä K-raudasta.

Tässä ennen:ja jälkeen:
Asennus oli suhteellisen simppeliä (helpompaa kuin oli kuvitellut etukäteen! :)). Siihen tarvitsi erilliset sähköjohtokatkaisimet, jotka asennettiin lamppuihin. Molemmilla valoilla on omat katkaisimet. Helppoa kuin mikä :)

Nyt alkaa sitten meikkauspisteen muuten kuntoon laitto :) Kun meikit on vuoden päivät matkustaneet pussukassa eestaas niin ei oo olemassa mitään kippoja ja kuppeja sudeille ja kaikille...

Lisää kuvia tulossa kunhan saan paikat kuntoon! Ideoitu jo on.... ;)1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...