perjantai 21. maaliskuuta 2014

Tallinnan reissun ruokapaikat

Olen nyt kertoillut meidän keväisestä Tallinnan reissusta design- ja huonekalukaupat joissa on kierrelty, esittelin meidän hotellin.. niin nyt viimeisenä voisin vielä vilauttaa ruokapaikat joihin tutustuttiin reissulla :)

Ensimmäinen ruokapaikka oli pieni Italainen ravintola Restoran Gusto, joka sijaitsi lyhyen kävelymatkan päässä hotelliltamme. Ravintola oli todella painosanalla pieni, mutta erittäin kodikas ja viihtyisä, lämmin tunnelma. :)

Ruoka oli hyvää, palvelu erinomaista. Hyvät fiilikset jäi, ja kiva kokemus, ei olla me ainakaan ennen käyty noin pienessä ravintolassa ;)Kauppojen kiertelyreissulla kävimme sataman lähettyvillä, monille varmasti tutussa, olevassa ruokapaikassa, nimittäin Scotland yard Pub. Paikka oli tosi siisti, ja sisustus oli erittäin tarkkaan mietitty teemaan sopivaksi, tunnelma oli viihtyisä.
Palvelu oli hyvää, ja ainakin meidän tilaamat hampparit, oli todella hyviä!
Ainoa miinus on vessat, pönttöjen ympärille rakennetut sähkötuolit ei houkuta.Vanhassa kaupungissa mentiin kahville, ja löytyi niin ihana kahvila, että, sinne on mentävä uudestaankin. Tämäkin varmasti monelle tuttu, mutta meille uusi tuttavuus.

Kehrwieder Chocolaterie. Aivan ihastuttava paikka. Ihana valikoima herkkukakkuja ja juomia, tunnelmallinen ja kotoisa paikka. Siellä on istumapaikka myös näyteikkunassa, jos haluaa seurailla Tallinnan maailmanmenoa hieman tarkemmin kun siemailee kaakaota tai teetä... ;)


Yhtenä iltana testattiin myös hotellin ravintolaa. Varasimme sinne oikein pöydän, että varmasti mahdumme.... No, ravintola oli tyhjää täynnä. Meidän seurueen lisäksi paikalla oli vain yksi pariskunta, eivätkä hekään kauaa. Koko loppuillan olimme ravintolassa yksin. Lopulta kokkikin lähti menemään :D...

Noh, ruoka oli ihan jees. Testasimme laavakivellä paistettavia annoksia, ja meillä lihat ainakin onnistui oikein hyvin :) Tosin Madeiralla oli ehkä himpun verran paremmat ;)
Jälkkäreissä ei ollut myöskään mitään valitettavaa. Ihan mukiin menevä ravintola, joskaan ei mitenkään ihmeellinen.

Viimeisenä päivänä shoppailimme Kristine keskuksessa, ja kävimme siellä, jo aiemmin hyväksi todetussa ravintola Kohvik Brezza. Erittäin hyvää kiviuunipizzaa, nam! Lisäksi jos seurueessa on sushi tykkääjä; niitäkin saa, meidän seurueelle ainakin löytyi kaikille jotain! :)Huhhuh, semmonen reissu! Kyllä kannatti taas tehdä! :)

Titanic museo nyt jäi, kaiken muun kiireen keskellä käymättä :( Mutta noh.. vielä ehtis ;)

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...