keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kevätreissu Tallinnaan


Oltiin ystäväporukalla Tallinnassa hiljattain viikonloppureissulla, ja meidän ideana oli kiertää paikallisia Design- ja huonekalu liikkeitä. Eli ei perus juomanhakureissu ;)

Liikkeet jotka oltiin listattu valmiiksi itselle ylös oli:

Dectona
Borg
Inspira
Eesti Disaini Maja
Norr 11
Zizi
Nu Nordik

Laitettiin liikkeet kartalle, ja lähdettiin liikkeelle. Jalkapelin mentiin koko lenkki :)Aamu alkoi Vapauden aukiolta...

Ensimmäisenä mentiin Nu Nordikille. 

Kuva Nu Nordik facebook sivuilta.


Siellä oli kaikenlaista pientä ihanaa, paljon katseltavaa ja ihailtavaa. Oli paljon koruja, kippoo, kuppii, neuloksia, kelloja, vaatteita, asusteita...
Mukaan lähti parit korvakorut, robotti tarra-arkki kummipojalle ja luottokortti-peili!Mahtuu hyvin lompakkoon! ;)

Seuraavaksi suunnattiin Inspiraan...
Inspirassa oli design huonekaluja, esineitä ja valaisimia. mm. Kartellia oli tarjolla ;)


Inspiran ympäristössä oli muutama pikkuliike joissa oli lasi designia ja muuta sisustusta, pikaisesti vilkaistiin liikkeet läpi, mutta mieleen ei jäänyt mitään erityistä.

Inpiralta suunnattiin sitten Borgille, jossa oli huonekaluja, joita voi tilata omien mittojen mukaan mieluisista kankaista. Samassa liikkeessä oli useampia toimijoita, siellä oli myös verhopalvelu, sälekiahtimia ja vaatehuonesäilytysratkaisuja. Kaikki saman katon alla :)Seuraavana kohteena oli Dectona. Siellä oli Design huonekaluja ja paljon valaisimia. Paljon katseltavaa.

Norr 11 oli seuraava kohde. Liike oli aika pieni, mutta kaikenlaista katseltavaa sielläkin riitti, ja sieltä lähti yksi tyynykin mukaan ;) Liike on erinomaisella paikalla. Ympärillä on paljon hyviä vaateliikkeitä, kahviloita, ja Kalev suklaakauppa ;) nam.


Seuraavaksi lähdettiin vähän eri suunnalle taas.... Seuraava kohde oli Eesti disaini maja.

Eesti disaini maja muistutti kovasti Nu Nordikia ja Norr 11:sta, ja siellä olikin osittain samojen designereiden töitä myynnissä, mutta valikoima oli vain laajempi (mutta hinnat myös hieman korkeammat).

Täältäkin tarttui matkaan tyynynpäälinen, ja korvikset, taas ;)Lopuksi kiersimme vanhaan kaupunkiin pellavaliike Ziziin; jossa on tyylikästä, yksinkertaisia pellavatuotteita ilman mitään pitsejä ja kirjailuja kaikissa sateenkaaren väreissä!! :)

Kuva Zizin sivuilta.

Mukaan lähti monta koristetyynyn päälistä, eri koissa ja väreissä. Oltiin todella tyytyväisiä tyyliin ja laatuun, eikä hintakaan ollut kauhean kova. Täällä tullaan käymään kyllä uudestaankin.

Ilta kruunattiin tunnelmallisella kahvilalla vanhassa kaupungissa.

Hotelli, ruokapaikat - ja kahvilat myöhemmin! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...