sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kehäradan rakennus alue ja Vantaan asuntomessut 2015 alue, Kivistö

Eksyttiin tässä hiljattain kauniille päiväkävelylle, ja suunnattiin kävely mielenkiinnosta kehäradan rakennusalueelle Kivistössä.
Kivistöönhän siis tulee yksi junan pysäkeistä, ja uusi asuinalue kaikilla herkuilla, ja mm. Asuntomessut vuonna 2015 :)
(Lue lisää täältäVantaan sivuilta projektista.)

Ajankohtaisia uutisia Kivistöstä voi seurailla VantaanKivistö sivuilla. :)


Meiltä on tosi lyhyt matka asemalle 10-15min kävellen. Matka taittui siis vähän turhankin nopeasti ihanassa kevätsäässä. Varjopaikoissa oli vielä lunta, ja kun kieroreittejä oli siirrelty useampaan otteeseen, paikkapaikoin oli mutavelliä ja lammikoita joita sai väistellä päästäkseen perille.

Tuolta se tulee...


Mitä pidätte asemarakennuksesta?


Tuonne se menee...
Lentokentän suuntaan.


Kivistön koulu.
Asema otetaan käyttöön reilun vuoden kuluttua 2015, ja siinä vaiheessa on varmasti jo monia talojakin pystyssä :) Mielenkiintoista seurata alueen rakentumista, ja kiva, että asuntomessu vieraat pääsevät sitten junalla tänne :)

Asemalta jatkoimme kävelyä asuinalueella ja poikkesimme pienelle metsäpolulle lenkille. Yhtäkkiä tupsahdimme työmaan laitaan, ja hetken ihmeteltyämme tajusimme, että olimme tulleet Asunomessu alueen reunaan. Kurkimme mielenkiinnolla työmaata ja kiersimme metsän reunaa alueen ympäri, ja takaisin asutusalueelle.


Metsästä tupsahdimme tällaisten kylttien luokse,
ja huomasimme että kotiin on alle 5min kävelymatka enää :D
Ei ole meillä siis pitkämatka messuille kesällä 2015 :)
Kiva että asuntomessualue lähtee nousemaan pikkuhiljaa :) On kyllä mielenkiintoista seurata alueen kehitystä, ja lopulta mennä sinne messuille :)
Jos meillä ei olisi tätä ihanaa kotiamme, olisin niin halunnut rakentaa tulevalle messualueelle, se olisi varmasti tosi jännittävää :) :)

Asemanalueen kehitystä ajattelimme, että voisimme seurata vähintään kerran kuussa ja vähän raportoida :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...