torstai 27. maaliskuuta 2014

Jäätelöauton paluu!

Olen saanut monen monta tekstaria Saunalahdelta (mainosviestejä) joissa muistutellaan että jätskiauto on back, ja että viestillä saa ilmasen maistiaisen autolta.
Homma oli jo unohtunut kokonaan, kunnes mies yksi päivä autolla puuhastellessaan sanoi, että kuuli jätskiauton äänen jostain...

Menin kurkkaamaan netistä aikataulun, ja ei mennyt pitkä aika kun olinkin jo takki päällä menossa kohti lähellä olevaa jätskiautopysäkkiä :P

Mukaan lähti, totta kai, saunalahden viestissä luvattu ilmainen jätski ;)Mutta lisäksi mukaan lähti lapsuuden lempparit; jätskivene. mansikan makuinen. :) Ja lunasti mukavasti lapsuuden muistot ihan kympillä ;)Ehkä pitää maistaa muitakin lapsuuden herkkuja jätskiautosta :)

Mitä tykkäätte uudesta tunnarista? ;)

Maukasta PIAN alkavaa viikonloppua!


1 kommentti:

  1. Since you’ll be playing with real money, it is easy to crack an unsecure website and take all of your winnings. Plus, dishonest is also be|can be} quite exhausting on secure playing portals. Since playing is about spending money and nobody would need to lose. So, when on the lookout for the best on line 온라인 카지노 casino games, we checked for these platforms that supply the best odds. Moreover, fast checkout was another factor we checked on every platform.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...