lauantai 22. maaliskuuta 2014

Eteisen vaatehuoneen tuunausta

Ollaan jo pidemmän aikaa mietitty, miten meidän eteisen vaatehuoneesta saisi vielä toimivamman. Turhaa seinätilaa paljaana, ja säilytystilat hieman vielä rempallaan kuitenkin.

Pitkän ja hartaan suunnittelun jälkeen hankittiin hieman Elfa lisäosia, ja ruvettiin laittamaan vaatehuonetta kuntoon.
Oikealle seinälle lisättiin lattian rajaan Tica Copenhagen kenkä-alusta, jolloin sinne tuli laitettua kenkiä säilytykseen, ilman että on pelkoa lattian naarmuuntumisesta :) (jep, olis kannattanut laatoittaa vaatehuonekin!!)...Lisättiin säilytystilaa vasemmalle seinälle ylös, jotta sekin tila saatiin käyttöön. Ja lisä hyllystä laitettiin vielä elfa-koukkuja roikkumaan johon saatiin reppuja.
Reppujen alle ruuvattiin 2 lintu koukkua (Qualy hook sparrow), ja pieni suloinen linnun mökki (Qualy duo sparrow), jossa kaksi avaimen paikkaa :) Tähän olisi tulossa ainakin autotallin avain :)
Nämä hankin aikoja sitten Sisustus Carena nettikaupasta ennen muuttoamme tähän uuteen kotiin, mutta ne vaan jäi ja jäi roikkumaan kaappiin...
Nyt vihdoin ja viimein saatiin ne käyttöön :)

Lisäksi, kaiken tilan maksimoimiseksi, elfan lisäosia laitettiin myös oveen. Sen avulla saatiin grillitarvikkeet järjestykseen ja pienelle tilpehöörille lisätilaa.
Ollaan tosi tyytyväisä tähän pieneen lisätuunaukseen, nyt vaatehuone on hyvin käytössä joka puolelta ja on helpompi suunnitella jokaiselle tavaralle oma paikkansa! :)
Lisäksi saatiin hyvin kasaan taas tavaraa maaliskuun tavarataivaaseen.... ;)


2 kommenttia:

 1. Meilläkin on noita lintu naulakkoja mustana ja musta-keltaisena, ne on älyttömän söpöjä. Aika hauska on tuo avainten säilytinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on joo :) Olen ihaillut kovasti kun muilla on värikkäitä mutta itse liian varovaisena en uskaltanut ottaa värikästä lintua, tyydyn ihailemaan muiden :) :)
   Tuo avainten säilytin on musta super suloinen <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...