lauantai 15. maaliskuuta 2014

DIY Kortteja Kätilöopistolle

Bongasin netissä Paperilla blogista tammikuun lopulla, että Kätilöopistolle on järjestetty korttikeräys, jossa kortit menevät Kätilöopiston sairaille vastasyntyneille, ja kasvaville keskosille.
Silloin tällöin askartelua harrastavana, halusin kantaa korteni kekoon ja huhuilin heti facebookissa ystäviäni askarteluiltaan.

Flunssakauden riivatessa ja monien muiden kiireiden takia, askarteluilta onnistuttiin pitämään vasta nyt, mutta eipä hätää, kortteja voi lähettää 31.3.2014 saakka, eli vielä ehtii järjestää uudenkin askarteluillan jos haluaa ;) Eli kaikki vaan vielä mukaan!

Keräykseen sopivia korttiaiheita ovat Kotiin lähtö, 2kg, 1kk ja 2kk, tai ilman erityistä viestiä olevat.
Askartelu tuokio aloitettiin herkullisella salaatilla ja patonki aterialla, jonka kruunasi suklaamousse jälkiruoka. Askartelun yhteyteen oli myös varattu suklaapäälysteisiä karpaloita ja kahvipapuja, pähkinöitä ja pullaa. Nam. Kyllä jaksettiin askarrella :)

Meidän askarteluporukka sai kasaan kaikista aiheista kortteja, ja meiltä kortteja lähtee matkaan reilu parisen kymmentä :) Kuori lähtee matkaan maanantaina!

Kiitos ihanat Rouvat Anna-Leena ja Marjaana mukavista korttitalkoista ja seurasta! :) :)
Toivottavasti sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy vielä innokkaita, ja nopeita askartelijoita, jotta korttikasaa saataisiin kartutettua vielä! Nappaa haaste! ;)

Rauhaisaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hei! Tämä ei liity ihaniin kortteihin, vaan taloon ;) Meille tulossa saman firman talo myös Vantaalle, niin siihen liittyen kysyisin, että oliko terassin kaiteet pakko laittaa paikoilleen ennen lopputarkastusta? Nimittäin jos jatkaa katettua terassia, niin turhahan niitä on laittaa, minusta siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, minne päin Vantaata rakennatte? :)

   Nyt täytyy sanoa ettei ole tietoa. Kai sen voisi pyytää etteivät laita? Kannattaa puhua timpureiden kanssa. :) Eihän sitä kaiken järjen mukaan kannata laittaa jos aikoo terassia jatkaa. :)...
   Meilläki käynyt nyt niin, että ekan kesän jälkeen alettu tekeen muutossuunnitelmia, juuri terassiin ja aidat pitäs irrottaa sitten lopputarkastuksen jälkeen, huoah, kauhee homma! :D...
   Jos mitä tahansa kysymyksiä tulee, niin heittäkää ihmeessä, tänne tai villalehtonen@gmail.com :) Mielellään viestitellään :)

   Poista
 2. Aivan ihania kortteja ja mahtava ajatus nuo kortti talkoot :)

  VastaaPoista
 3. Hieno idea! Kiitokset vinkistä, osallistun ilman muuta.
  Sari

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...