maanantai 3. helmikuuta 2014

Työhuoneen tuunaus valmis

Vilautus työhuoneesta tulikin jokin aika sitten, mutta nyt olisi tavarat purettu ja paikat siivottu, niin työhuoneen kehtaa esitellä teille kokonaisuudessaan! :)

Sitä oli nyt tosiaan vuosi kateltu tuossa, ja todettu monta kertaa, että homma ei jotenki toimi. Säilytystilaa työhuonekamoille on aivan liian vähän, ja oma viritelty työpöytä ei vastannut odotuksia käytössä, ja jäi osittain tästä syystä käyttämättä niin ajateltiin, että kannattais vissiin tehdä jotain asialle..

Tässä kuvat ennen:

Tässä kuvia jälkeen:


Oli hankala löytää pöytäkokonaisuutta jossa olisi tilaa meille molemmille, ja sivupala ikkunan alle.. Ja että kaikki mahtuis oikean kohtaan huonetta.

Allekirjoittanut oli haaveillut jo kauemminkin tästä kokoonpanosta mutta piti mennä taas kantapäänkautta että tuli toteutettua! ;)

Kokoonpanossa on siis 110cm Muuramen työpöytä, ja sitten iso työpöytä 160cm, josta lähtee jatkopala (miditaso) sivulle ikkunan alle, jonka alle on laitettu erikokoisia laatikostoja.

Kaunista, klassista, kestävää. Toimii. Huoneeseen tuli niin freesi ilme, ja tässä kelpaa kyllä työskennellä ja vastaa kooltaan paremmin meidän tarpeita :)

Työpöydän viereen laitettiin 2 Ikean Ribba tauluhyllyjä, joihin saatiin esille Micke Nikanderin printtejä, ja yksi amerikanmatkan kortti siellä tällähetkellä lepäsi. Eiköhän jotain kivaa lisätäytettä hyllyille vielä tule :)

Vanhat kirjahyllyt lähti kierrätyskeskukseen, ja tilalle ostettiin Ikean Pax kaapisto liukuovilla, ja valinta oli oikein hyvä :) Kaappiin mahtuu tosin hyvin säilytettävää ja se on siistin näköinenkin :)
Vanha expedit jäi työhuoneeseen, ja toimii ihan hyvin noin, on kiva että huoneessa on taso jonka päälle saa laitettua matkamuistoja ja kuvia. :)

Työtuolit olisi vielä tarkoitus laittaa kiertoon ja hankkia sitten uudet. Katsotaan milloin tämä projekti etenee.

Nyt olisi tarkoitus suunnitella huoneeseen vielä valokuvaseinä jossa kuvia meidän reissuilta... ja sitten, vihdoin ja viimein, olisi tarkoitus hyökätä meidän kartan kimppuun! :) Että miten siihen merkkaisi maita jossa on matkustettu.. hmm!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...