perjantai 21. helmikuuta 2014

Nomess Copenhagen avuksi säilytykseen

Olen pitkään tuskaillut kun vaatehuoneessa olevat korurasiat keräävät hirveästi pölyä itseensä ja oikein pinttyvät. Kamalan näköistä!Kaikki korurasiat ovat täynnä pinttynyttä pölyä... :(

En ole kuitenkaan halunnut pitää korulaatikoita kiinni, koska kun korut ovat "poissa silmistä" ne ovat myös "poissa mielestä" eikä niitä tule samallalailla käytettyä edes, ja kiireessä ei ehdi kurkkimaan joka rasiaa ;)

En muista, valitettavasti, enää mistä blogista bongasin nämä, mutta tykästyin kovasti Nomess Copenhagenin rasioihin. Tässä omassa probleemassa parhautta on tietenkin se, että niistä näkee läpi vaikka rasiat on kiinni ;) Eli korut näen helposti nopealla vilkaisulla mutta rasiat pysyvät huomattavasti puhtaampina kun ovat kiinni.

Selasin kyllä tosi kauan rasia valikoimaa ja pohdin mitä haluan, ei ollut jotenkin ihan helppo päätös mitä ottaisin, ainakin näin alkuun..ja pitkän pohdinnan päätteetksi päädyin  Clear 3-room box laatikkoon. Valitettavasti keskimmäisen laatikon kohdalla on pieni reikä, josta pölyä pääsee sitten rasiaan jonkin verran, mutta uskon riesan pysyvän silti huomattavasti paremmin kontrollissa. :)
Ostin settejä 2kpl, ja näihin nyt ainakin aluksi sain ihan kivasti korut esille. Toiseen tuli Kalevala korun koruja ja toiseen kaikkia muita sekalaisia. :)


Katsotaan miltä nämä käytössä tuntuvat, ja tuleeko koruja pian taas lisää siinä määrin että bokseja tarvitsee enemmänkin ;) Työhuoneeseenkin nämä sopisivat....

Tällainen kasa lähti pikkurasioita pois :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...