tiistai 25. helmikuuta 2014

Marimekon lumimarja viehättää!

En ole mikään erityinen kuosien ystävä että haalisin kaikenmaailman erilaisia kuoseja kotiini, mutta yleensä jos ihastun johonki (kuten Vallilan Mon Amouriin, lue höpötys täältä. ;)), niin menee ehkä vähän överiksi... Olen tykännyt jo pitkään pitkään Marimekon Lumimarja kuosista, ja ensimmäisenä saatiin lahjaksi lumimarja kuosilla valko-siniset pussilakanat, ja nyt kuosi on alkanut leviämään.....

Kotoa löytyy nyt sohvatyynynpääliset, ja  kaitaliina pöydälle, verhot ja kappa.. Valkohopeisia kaikki... Kaikki ei todellakaan ole yhtäaikaa esillä ;)

Nyt on esillä vain olohuoneessa verhot ja tyynyt. :)
Kun olisi vain se perinteinen helmikuu, että olisi lunta maassa ja talvinen fiilis, niin nää sopisi vielä hieman paremmin paikallensa, mutta ihan kivat on nytkin vaikka ulkona vihertääkin ;)


Näiden lisäksi olen hieman haaveillut että omistaisin Oiva/Lumimarja lautasen:

Kuva:marimekko.fi

Toinen sävy mikä lumimarja kuosissa houkuttaisi olisi ruskea/beige sävyinen:
Onko muita, lumimarjasta tykkääjiä? :)6 kommenttia:

 1. Minä! Mistä oot ostanu nuo verhot? Ihanat <3 Haluaisin meijän keittiöön :) -Santsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että on muitakin! ;) hih!

   Verhot on Hobby Hallista, ostin samalla kapan, joka olisi tarkoitus lyhentää keittiöön joku kerta... :)

   Poista
  2. Aijai kun ovat mun makuuni.. Verho ei ilmeisesti ole pahemmin läpikuultava-lue tv:n katselun kannalta, jos lisänä sälekaihtimet? Pitää tehdä verhopäivitys.. :)

   Poista
  3. Joo ei ole erityisen läpikuultava mutta torppaa valoa täysin kuitenkaan, kun on oikein valoisaa, hieman kuultaa läpi. Meilläki sälekaihtimiet alhaalla jos valoa tulee liikaa olohuoneeseen, mutta toisaalta ei oikeastaan koskaan vedetä verhoja eteen.... aina lasketaan sälekaihtimet :D

   Poista
 2. Me saatiin lahjaksi lumimarja pöytäliina ja en ois itse tullut ostaneeksi sitä, mutta nyt kun se on tossa pöydällä, niin tulee ihasteltua sitä joka päivä (vaikken mikään marimekko-fani ole). Hieno kuosi on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on mulleki käynyt noin, että saanut lahjaksi jotain mitä itse ei ostais, eikä oo ollut ihan varma ees että tykkääkö, mutta sitten kun se on siinä niin rupee tykkäämään tai tajuaa sen hienouden! hih! :)
   Emmäkään/tai me, mitään marimekko faneja olla mutta muutamat kuosit ja jutut ihastuttaa kovasti, sama Vallilalla :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...