maanantai 20. tammikuuta 2014

Kuntoiluhuoneen tuunausta

Noniin, kertoilin aiemmassa postauksessa että meillä on kuntoiluhuoneeseen muuttanut pari fatboyta ja, että huonetta on tuunattu vähän muutenkin, niin tässä tulee nyt vähän tuunaus kuvia :)

Nytkun on jo edes joten kuten asettunut uuteen kotiin, on alkanut tilojen ja huoneiden tuunaus. Nyt huomaa, mitä huoneista uupuu, puuttuu tai mitä se kaipaa... tulee uusia visioita ja innovaatioita, ja huomaa monenlaisia tarpeitakin...

Yksi näistä on tosiaan meidän kuntoiluhuone.

Koti alkoi kaipaamaan lisää säilytystilaa, ja tämä huone oli enemmän kuin sopiva siihen, pienellä järjestelyllä.

Tässä kuvia ennen:
Tässä kuvia jälkeen:Tv- taso siirtyi pois huoneesta kokonaan, se sai uuden kodin facebookin kautta. Ikean expedit kaadettiin maatasolle ja siirrettiin toiselle seinälle tv-tasoksi, ja entisen tv-tason tilalle tuli uusi ikean pax kaapisto, johon saatiin lisää säilytystilaa.

Huoneen oviaukosta siis tuli tavallaan "ahtaampi" mutta huone muuten muuttui omaan silmään sopivammaksi, ja kaappi on kivasti piilossa, muuten se olisi ollut suoraan silmätikkuna ovelle jos sen olisi jonnekkin muualle laittanut.

Lisäksi huoneeseen tuli ihanan iso valkoinen peili Ikeasta, ja iso vaalea Ikea taulu. Taulun yläpuolelle on vielä tulossa sisustustarrat.... niistä lisää myöhemmin! :)

Tänne sopi myös pari fatboyta, joista toinen on välillä muissa huoneissa. Fatboyt on hyviä myös siihen kun huonetta tarvitsee peli-iltaan... silloin huone muuttuu pieneksi peliluolaksi! :D Siitäkin kuvia joku kerta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...