perjantai 20. joulukuuta 2013

Lontoon Winter Wonderland

Shoppailun ja musikaalin jälkeen meillä oli vuorossa ilta Lontoon Hyde Parkin Winter Wonderlandissa... :)Onneksi, siis todella todella Onneksi, olimme hankkineet etukäteen pääsylippuja Winter Wonderlandissa oleviin laitteisiin; Maailmanpyörä, Sirkus ja Ice Kingdom, sillä ilman lippuja sisälle olisi saanut jonottaa _ kauan_ ! Jonot oli mielettömät. Lipulla sisään pääsi suoraan kävelemällä, ei mitään jonoja! Awesome! (ja onneksi hotellimme oli kävelymatkan päässä sisäänkäynnistä!! :) )

Paikka oli valtava, ei tiennyt minne katsoisi. Jokapuolella vilisi ja kieppui. Olisi halunnut mennä heti jokapaikkaan tutkimaan! :)

Ensimmäisenä menimme jonottamaan maailmanpyörään, jonka lippuun olimme lisäksi ostaneet shampanjaa!
Jonosta selviydyttiin n. reilu 20 minuutissa, ja saimme jopa oman vaunun kierrokselle (4 hengen kapseleita)! Voi luksusta!
Maisemat oli huikeat, ja shampanja hyvää!

Kierroksen jälkeen kiertelimme (pullo kainalossa ;)) alueella ihailemassa kojuja ja hypistelemässä käsitöitä. Yritimme myös pelata pelejä, jos olisi tarttunut ihana pikku Minion matkaan, mutta ei meidän tikkakädellä tarttunut muuta mukaan kuin hyvät naurut ;D
Purtavaakin oli saatavilla kaikenlaista, oli makkaraa, purilaisia, vohveleita, karkkeja… nam. Alueella oli myös useampikin baari, bongasimme ainakin caruselli baarin (kyllä, se pyöri!! ;D), alppi baarin ja nordic baarin.Baareista ja alkoholista huolimatta, alueella oli hyvä meininki ja hyvät käytöstavat kaikilla :) (myös meillä! ;)). Siitä hatun nostoa kyllä kaikille paikalla olijoille, ettei kukaan pilannut fiiliksiä ördäämällä.

Sirkus oli klo 20.00, ja esitys oli kyllä hieno!.... Useamman kerran sai huokailla kauhusta ja ihastuksesta temppujen keskellä :D…


Magical Ice Kingdom oli varattu klo 21.30 ja siellä olikin himpun verran kylmempi kuin ulkona, n. -5’C.


Teltta sisälsi siis toinen toistaa hienompia jääveistoksia joita kierreltiin ja katseltiin.

Liukumäkeäkin olisi saanut halutessaan kokeilla, mutta pitkän jonon takia kierrettiin se kaukaa… :D

Allekirjoittanut sai napattua jääbaarista illan viimeisen kuuman baileys-kaakaon! Ja kylläpä se maistuikin hyvälle!


Hetken kerkesi vielä kierrellä alueella, ihastella karuselleja ja laitteiden valoja, ja kurtistella kateellisena kulmia palkintojen voittajille… ennen kuin huvipuisto suljettiin klo 22.00.


Rauhallinen ihmismassa vyöryi läpi Hyde Parkin kohti keskustaa..

Meiltä meni n. 15min kävellä hotellille puistosta, ja kyllä hurvittelun jälkeen maistui uni. Winter Wonderland oli hieno lopetus pitkälle viikonlopulle Lontoossa :) :)


1 kommentti:

  1. Voi että miten kivalta näyttää ja kuulostaa! Täytyy ehdottomasti jonain vuonna käydä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...