sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulukuulumisia


Joululomat alkaa olemaan lusittu, meillä molemmilla, mutta lomaa tässä kyllä kunnolla vietettiinkin. Blogi hiljaisuuskin venähti melkein viikon mittaan ;)

Me vietimme jouluaattoa kaksin omassa kodissa. Ohjelmaan kuului rentoutumista, pitkät yöunet, joulusauna, jouluruoka ja lahjoja. Eli oikein mukana päivä. :)

Joulupäivänä vierailimme naapurissa miehen vanhempien joulupöydässä nauttimassa. Rentouttavissa merkeissä sujui siis sekin päivä :)

Meidän joulupöytäperinteet on ihan tavalliset, kinkkua ja laatikoita. Herkkuina Pandan ja Fazerin konvehteja, näin on ollut aina. :)

Välipäivät olivat siitä ehdottoman mukavat, että sai nähdä & nauttia kunnolla päivänvalosta, jota ei monesti työpäivien aikana edes huomaa olevan olemassakaan. On päässyt pitkille kävelyille päivänvaloon, ja autotallin remonttikin on lähtenyt hieman edistymään kun jaksaa paremmin hommia kun ei ole työpäivää ensin ;)
Hieman shoppaillakin ehti... Arabian tehtaalla ja Ikeassa.... :)

Joulukoristeet ja joulukuusi ovat vielä paikallansa tuomassa tunnelmaa. Saavat vielä hetken ollakin... :)


Uudeksi vuodeksi ei ole mitään suunnitelmia, jos vain nautiskeltaisiin sekin aika täällä kotosalla ja katsottaisiin lähialueen raketit. Hyvää ruokaa ja juomaa. :)

Mites teillä muilla on joulunaika sujunut, ja onko uuden vuoden suunnitelmia?

Tuliko teille kivoja joululahjoja?

Me saimme kivoja pieniä paketteja :) Joulukuusenkoristeita, lasinalusia, servettejä, tarjotinta, wokkipannua, herkkuja ja sen semmoista :)
Allekirjoittaneen oma lahja itselle oli mehukone ;) Siinä on  kokeena tullut monenmoista viher- ja hedelmämehua... Niistä enemmän sitten kun alkaa jo sujumaan ;) heh.Nyt oma tekemän nepalilaisen ruoan pariin, kukhuro korman. Nam. Huomenna töihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...