tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukukkia perheelle ja hyväntekeväisyyteen

Allekirjoittanut rakastaa joulua, ja kokee että jouluna on ihana muistaa rakkaitaan ja läheisiin jollain pienellä. Ei sen tarvitse olla isoa, hienoa ja kallista, mutta joku pieni mieltä lämmittävä muistaminen kuuluu ehdottomasti meidän joulutapoihin...

Tänä vuonna olen miettinyt kuumeisesti, mitä tuonne pohjoiseen isovanhemmille ja muulle perheelle laittaisi, kun tavaraa siellä ei oikein haluta, ja pientä helppoa esim. herkkua ei ihan täältä yli 600km päästä laiteta tulemaan noin vain... kuin ajatuksen lukuna sain Viherpeukaloiden asiakassähköpostin, jossa vinkattiin, että joulun kukka-asetelmat olisi nyt tilattavissa. Kukka-asetelmat! No niinpa tietysti, en ole ennen koskaan antanut joulukukkia kenellekkään, joten tämä ei olisi odotettavissa oleva joulumuistaminen, ja kun joulu on ohi, tästä voi myös hankkiutua helposti eroon, ei jää kaapin perälle lojumaan jos ei halua ;)

Itsellä lähti muutama kukka-asetelma tilaukseen.. toimitus viikolla 51.
Tänävuonna tällainen jouluyllätys, ensvuonna jotain muuta... :) Kaikkiin asetelmiin on liitetty kivat joulukortit joulutoivotuksilta meidän perheeltä :) Toki "oikeatkin" joulukortit lähtevät kaikille rakkaille. :)

Tiedot KLIK

Tiedot KLIK

Tiedot KLIK


Mutta sen lisäksi, että muistaa omia rakkaita ja läheisiään jouluna, on meillä ainakin, ollut joka joulu tapana osallistua johonkin yhteen tai useampaan avunantoon, jolla autetaan niitä, jotka eivät ehkä saa muistamista, rakkautta ja perheen läsnäoloa jouluna. On se sitten ollut lahjoitus, korttien askartelu yksinäisille vanhuksille Tiimarissa, lahjapuuhun osallistuminen...
Kukka teemaa jatkaen tänävuonna, oli tarkoituksemme osallistua Joulukukkakampanjaan joka on Home instead seniorihoivan järjestämä kampanja.

"Ole Joulupukkina Seniorille - joulukampanja on Home instead Seniorihoivan yhteistyössä paikallisten yhteistyötahojen kanssa järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jossa ihmiset voivat lahjoittaa yksinäisille vanhuksille muistamalla heitä kukkatervehdyksellä joulun aikaan."

"Kaupunkien kotihoidot ovat valinneet kukkalähetysten saajiksi yksinäisiä vanhuksia, jotka erityisesti ilahtuvat siitä, että joku muistaa. Vanhimmat lahjansaajat ovat satavuotiaita. 

Joulukukkakampanjan kukkalahjoituksen voi tehdä yhteistyökukkaliikkeissä kampanja-aikana 12.11. - 18.12.2013. Joulukukan lahjoittaja voi kirjoittaa kukkalahjan yhteyteen oman joulutervehdyksensä vanhukselle."

Yhteistyökukkaliike on katsottuna valmiiksi meillä, ja sinne olisi suuntima pian! :)

Tässäkin asiassa, tätä tänävuonna, ensivuonna jotain muuta.
Se mikä ei yhtenäkään vuonna muutu, on se, että Pelastusarmeijan joulupata saa muistamisia aina meiltä ja Sotaveteraanit.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...