torstai 12. joulukuuta 2013

Joulu tunnelmaa Kallion kirkossa - Kuului laulu enkelten

*Noniin, teksti viimein oikeasti ulos monien teknisten ongelmien jälkeen...*

Viivästyy tämä Lontoon reissu tarinointikin, kun on heti kotiin tultua ollut niin paljon menoja ja tekemistä, ettei ehdi istua alas ja katsomaan kuvia....
Yksi näistä ihanista kiireistä oli tiistaina...

Tiistaina olin ystävän kanssa nauttimassa hartaasta joulutunnelmasta Kallion kirkossa, jossa oli "Kuului laulu enkelten" - konsertti.  Esiintymässä konsertissa oli: Tomi Metsäketo, Saara Aalto ja Suvi Aalto.

Kävin konsertissa myös viime vuonna, jolloin esiintyjinä oli Tomi ja Saara. Konsertti oli jo silloin huikaiseva, ja nytkun oli lisäartisti, piti mennä katsomaan millaista uutta twistiä konserttiin on tullut... Ja olihan se hieno. Harras, mutta kuitenkin niin kepeä ja arvokas. Nautittiin esityksistä suuresti ja konsertti olisi voinut jatkua omasta puolesta loputtomiin ;)

Mentiin n. 1h aikaisemmin kirkolle, ja silti oli jo jono ulos, mutta saatiin ihan ok paikat, vaikkakin valitettavan takaa ;) mutta näkihän siitä, ja tottakai pääasiassa kuuli!! :)

Kamera oli unohtunut kotiin (voi surku!) niin ihania tunnelma kuvia ei juuri ole, muutamia kännyräpsyjä vaan, mutta korvasin tätä ottamalla lyhyitä video pätkiä konsertista, joista saa kuunnella sen ihanaa tunnelmaa.... :)

Tässä pari kuvaa:


Ja tässä lyhyitä pätkiä ihania lauluja, kuunnelkaa ihmeessä!! :)Omat lempiesitykset koko konsertista oli Tomin Sylvian Joululaulu, Saaran O holy night ja Suvin Rauhaa. Mutta kaikki esitykset olivat kertakaikkisen upeita! :) Tuli ihana jouluntunnelma tänne ainakin! :)


Tunnelmallista viikkoa kaikille!ps. Kiertua jatkuu vielä, klikkaa täältä lisäinfoa jos innostuit :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...