tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää Uuttavuotta

Täällä valmistaudutaan uuden vuoden viettoon ruuvaamalla postilaatikko-aukko mahdollisimman pieneksi, tekemällä hyvää ruokaa ja olemalla vain.
Kai muutamat paukut voisi käydä kurkkaamassa kun hetki lähestyy, mutta ihan vain ollaan kotosalla tänävuonna :)

Meillä ei ole valmistunut blogia varten mitään "vuosi 2013 kuvina" tai "vuoden 2013 koho kohdat" postausta, kuten monilla muilla, ei ole ollut aikaa tehdä niin massiivista postausta kaiken sen löhöilyn ohessa mitä on joutunut suorittamaan tässä loman aikana ;)

Btw, Tervetuloa uudet lukijat :)

Meillä vuosi on mennyt lähinnä matkustellessa ja sisustaessa uutta kotia, opetellessa omakotitalo elämää. Eli aika perusmeininkiä, perus arkea :)
Välillä ollutkin vähän olo, että mitähän sitä teille kirjoittelis kun on vielä niin haparoivaa tämä asuminen ja sisustaminen... mutta eiköhän uusi vuosi tuo taas uusia asioita. Ainakin olisi luvassa autotalli juttua, Design Talon vuositarkastus, saunan kaiutin juttua.. ja kevään mittaa tulee varmasti asiaa pihasuunnittelusta (joka on nyt tilattu), ja pihan tekemisestä itsessään tietenkin! :) :)

Ei muutakuin oikein hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille, toivotaan meille kaikille onnen täyteisiä tulevia kuukausia ja ihanaa lämmintä kesää! ;)

Palaillaan ruudun äärelle taas sitten uuden vuoden tunnelmin! :) (että poksahtiko postilaatikko.....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...