perjantai 15. marraskuuta 2013

Viledan siivoustestailua viikonloppua varten

Allekirjoittanut on kuulunut jo vuosia Buzzadoreihin, ja sitä kautta päässyt testaamaan monia tuotteita; kissanhiekasta pesuaineisiin ja rasvoihin...

Tämä on eka kerta kun tuli sellanen kampanja, josta ajattelin kertoa blogissa :)

Nimittäin Viledan kodinhoitoon tarkoitettuja pyyhkeitä ja rättejä, ja kun on niin, että huomenna meillä juhlitaan niin koti on vaatinutkin puunausta, eli uudet rätit pääsee heti koitokseen! :)

Setissä on kokeiltavana Microfibre bath, Microfibre Kitchen, Microfibre plus window, Microfibre plus universal ja Microfibre pad.

Eniten itseä ehkä mietityttää kitchen ja bath rätit, kun ovat pehmeitä ja paksumpia kuin perusrätti, niin tuntuu oudolta, että millaistahan nuillakin on siivota... mutta katsotaan ;)


Täällä allekirjoittanut pitää vapaapäivää siivouksen ja leipomisen merkeissä ja mm. testailee näitä tuotteita siivouksen lomassa, katsellaan millaista jälkeä tulee ;)  

Palaan asiaan kunhan koti on puhtoinen! ;) jos ei heti, niin juhlien jälkeen kun nekin sotkut ovat siivottu ;)

* Mikä ihmeen Buzzador? Buzzadorina levität sanaa tuotteista (joita saat kun osallistut kampanjoihin) ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...