torstai 28. marraskuuta 2013

Tervehdys Arabian tehtaalta


Arabialla on menossa 140v juhlavuosi, ja tämän kunniaksi Arabialla oli/on tällä viikolla 25.11.2013-01.12.13 avointen ovien viikko Arabiakeskuksessa. Tähän sisältyi siis mm. opastetut tehdaskierrokset, ma-pe klo 14-18 ja tällaiselle kierrokselle mentiin tänään kurkistelemaan tehtaan uumeniin...


Valitettavasti tehtaalla kuvaaminen oli ehdottomasti kielletty, eli ei ole näyttää mielenkiintoisia yksityiskohtia kierrokselta, menkää ihmeessä huomenna vielä kurkkaamaan ;)

Kierros oli ihan mielenkiintoinen, oli hauska nähdä astioiden eri valmistusvaiheita luonnossa ja nähdä yleisestikin tilat joissa nämä ihanuudet valmistuvat! :) Olisi ollut mielenkiintoista kuulla suullisesti tehtaan arjesta enemmän, mutta valitettavasti meidän tourguide ei ollut kovinkaan hyvä puhuja/esittelijä ja suullinen ilmaisu tehtaasta jäi erittäin suppeaksi, mutta onneksi katseltavaa oli senkin edestä :)

Suosittelemme kierrosta kyllä, jos arabian astiat kiinnostaa :) Arabialla oli muutakin ohjelmaa kyllä koko viikonlopun paikan päällä mm. mukien tekemistä, muumien vierailu.. yms!, kurkista tarkemmat tiedot viikonlopun kulusta tästä klik.

Kierroksen lisäksi kävimme toki shopissa, eli Iittalan outletissa, katselemassa tarjouksia ja ihailemassa kattauksia joita myymälään oli tehty.
Mun mukaan tarttui tämmöset kuusenkoriste ihanuudet <3


Ihastuttamaan jäi erityisesti kyllä Meno kassi....Venetsia.... ja se yksi Memories rasianen, jossa olisi saanut itse valita värin kun ostaa, ja se tehdään tehtaalla väritoiveen mukaan... Pistetääs näitä kaikkia mieleen korvan taa. :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...