keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Taas pakettia pukkaa, Hyvän tuulen puoti vei mennessään

Hyvän tuulen puoti taas kerran vei mennessään, siellä oli taas niin kivoja juttuja... Etsinnässä oli siis lasilyhtyjä, joita voisi laittaa pihalle puuhun ja laittaa niihin kynttilöitä. Tokihan ne olisi voineet olla käytössä jo kesälläkin ja heti alkusyksystä, mutta idea syttyi vasta nyt kun meille on tulossa synttärit, ja ajateltiin että pihaa voisi koristaa erityisesti kun illatkin on pimentyneet...

Nämä lyhdyt oli tosi suloiset, käy hyvin muulloinkin esille, mutta lisäksi monien talomenojen rinnalla myös edukkaat ;)

Kuva lainattu Hyvän Tuulen Puodin sivuilta.

Kuva lainattu Hyvän Tuulen Puodin sivuilta.

Lyhtyjä ei ole päästy vielä testaamaan, koska vettä on tullut kuin...
Toivottavasti päästään testaamaan, tai saataisiin käyttöön tuleville synttäreille, mutta jos ei, niin ensikesänä sitten vaikka luumupuuhun ;)

..ja kuten aina, koskaan se, mitä tarvii ei riitä, vaan aina pitää keksiä muutakin... Pakettiin tiensä mukaan löysi kaksi kappaletta and rasioita puukansilla. Nämä suunnittelin kodinhoitohuoneeseen pyykkipoikien säilytystä varten, mutta... tuli valittua ehkä hieman liian pienet tähän tarkotukseen, koska ne ei meinanneet oikein mahtua niihin, vaikka oli kaksi!! Ehkä meillä on vaan liikaa pyykkipoikia ;)
Mutta tyylikkäät ovat, tykätään kovasti.
Puukannet voisi olla kiva käsitellä valkoisiksi, mutta katsotaan oisko vaikka enskesänä aikaa... :)

ps. Tiesitkö, että tällä hetkellä jos arvostelet Hyvän Tuulen Puodin sivuilla ostamasi tuotteet, saat yllärin kotiin? ;) Mulle tuli tällainen yllätys :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...