sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Paluu Viledan siivousvälineisiin

Kirjoittelin jokunen aika sitten, että sain Buzzadorina toimivana kokeiluun Viledan erilaisia siivousrättejä. Tässä on ehditty nyt siivottu pariinkin otteeseen, niin voisin nopeasti heittää vähän arviota näistä... :)

Eniten tuli käytettyä Viledan Universal rättejä, ja ne kyllä toimi oikein hyvin! Oli helppo tomuttaa välillä kun oli kertynyt paljon pölyä ;) Ja niiden pesukin onnistui aika kivasti lopussa.

Yksi rätti ei meillä kyllä riittänyt koko taloon, niin että siivousjälki olisi ollut tasaista. Tomutuksesta huolimatta loppua kohden rätti alkoi "sotkemaan" vanhaa pölyä seuraaville pinnoille. Eli meillä koko taloon meni muutama rätti, jos halusi oikein huoliteltua jälkeä. :)

Ja rättiä ei missään nimessä kannata kostuttaa välillä, sitten sitä pölykasaa vasta onkin joka paikassa, vahingosta viisastuu ;)

MIINUS näissä oli, että ei ole vartta. Eli olen tottunut pyyhkimään pölyt varrellisella huiskulla (swiffer) koska se säästää hyvin selkää ja sillä yltää hyvin jokapaikkaan :) Eli itse kaipaisin liinaan varren.

PLUS näissä oli, että liina oli paikka paikoin ottanut pölyn paremmin kuin esim. swiffer, eli viikon päästä siivoamisesta kohta oli edelleen pölytön, swifferillä ei.

Sitten PAD liinat toimi siinä missä muutkin liinat, mitä on aikaisemmin kokeiltu. Ei erityistä plussaa eikä miinusta.

BATH liina ei ollut omaan mieleen. Olen tottunut siivoamaan kylpytilat ohuemmilla räteillä. Bath liina on niin paksu ett se tuntui heti jotenkin kamalan ällöttävältä kun sillä pyyhki ja jossain olikin esim. tippa kuivunutta shampoota niin liinan pintaan tuli inhottava koostumus. Ilmavammat liinat sopii minusta tähän paremmin.
Mies tykkäsi tästä liinasta enemmän, sillä sai mukavasti kiilloteltua hanoja yms. :) Eli plussa sieltä.

KITCHEN liina oli ok. Ehkä tähänkin meille kyllä kelpaa "perus" keittiörätti, mutta tämäkin oli ok. :) Plussa tässäkin tuosta kiillotus ominaisuudesta :)

WINDOW liina oli ainoa joka jäi vielä käyttämättä. Eiköhän tämäkin tule joskus kokeiltua. :)

Yhteenvetona: universal ok, voisi hyvin olla muutama liina aina jemmassa. Bath & kitchen liinoja voisi olla edes yhdet olemassa kiillotus ominaisuuden takia. :)Ihanaa pölytöntä Sunnuntaita kaikille!

Täällä tuoksuu intialainen ruoka jota mies valmistaa tuolla rakkaudella... nam.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...