maanantai 4. marraskuuta 2013

Kuulumiset touhuamisen keskeltä

Nyt on päässyt blogissa pieni hiljaisuus valloilleen,
kun on oltu vain niin ”kiireisiä” tai olisikohan parempi sana ”innostuneita tekemisestä”! :D

Pari viikkoa sitten allekirjoittanut innostui (vihdoin ja viimein) purkamaan meidän ns romuhuoneen laatikoita ja pussukoita, ja siitä se sitten lähti..

Nyt on innoissaan tavaroita pussitettu sorttiin meneviin, konttiin lahjotettaviin ja pois annettaviin muille.. Täällä on rampannut ovella jos jonkinlaista porukkaa hakemassa / ostamassa tavaraa mitä huoneesta on löytynyt ja sähköpostittelu on ollut vilkasta! Tavaroita siis ilmoiteltiin lähinnä facebookin erilaisissa ryhmissä ja sitten sovittuun noutoja yms.

Koti on tällähetkellä kuin kaatopaikan, mutta nyt alkaa olemaan jo aika hallittu kaatopaikka! ;) Tämä on taas näitä hommia, että kun tällaiseen pesänrakennussiivoukseen innostuu, siitä ei meinaa saada tarpeekseen, ja aikaa ei ole mihinkään muuhun kuin istua tavarakasan keskellä lajittelemassa… :D…

...Ja jotenki tämä tavarasta luopuminen on ollut todella.. vapauttavaa! On ihanaa kun alkaa nurkat tyhjeneen, tulee tilaa ja pääsee eroon ylimääräisestä. Yleensä ollaan vähän sellaisia hamstereita, mutta nyt ollaan innostuttu tästä tavaroiden pois laittamisesta ihan tosissaan! :) Nytkin sormet syyhyää päästä työpäivän jälkeen jatkamaan hommia…. ;)

Suosittelen kyllä kaikille pientä syys puhdistautumista kodissa, tulee kevyempi olo...!

Mutta yritetään tsempata bloginkin kanssa, koska asiaa riittäisi kyllä….  :)

Palataan pian taas asiaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...