sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Valokarnevaali tunnelmaa

Eilen, lauantaina, käytiin Lintsin Valokarnevaaleissa viihtymässä ystäväperheen kanssa, ja voi sanoa, että kyllä se on tunnelmallinen tapahtuma. :)

Mentiin valokarnevaaleihin viiden maissa, ja kierrettiin kummipojan (melkein 3v) mukana lastenlaiteet ja vaihdeltiin kuulumisia. Lumisadekin alkoo lakata tässä vaiheessa ja aurinko tulla esiin, joten usko hyvään iltaan sään puolesta oli luja!

Kummipojan kanssa Vankkureissa.
Laite hurjastelun jälkeen mentiin haukkaamaan välipalaa Lintsi Burgeriin, jossa ikkunoista bongailtiin kaduilla hilluvia kummituksia ja katseltiin taivaan pimenemistä. Valot alkoivat tulla hyvin esiin, ja sitten alkoi kamerakin jo laulamaan... ;)

klo 19 alkoi Lintsillä Saara Aallon "Satumaista Elokuvamusiikkia" - keikka, se mentiin katsomaan ja rynnittiin, totta kai, eturiviin ;)
Saara lauloi ihania ja tunnelmallisia Disney leffojen biisejä, vähän Bondia, The Bodyguardia... yms! Oli aivan ihania lauluja, tunnelmakin oli ihana, pikku kirpakkaassa säässä täyden kuun paistaessa taustalla.
Laulaja jaksoi vetää energisen ja tunnelmallisen shown, kylmästä säästä huolimatta ja oli pukeutunut taas ihaniin kimaltaviin keijuvaatteisiin! :)

Keikan jälkeen vielä hetki pyörittiin Lintsillä, vaihdeltiin kuulumisia tuttujen kanssa, maisteltiin kuumat popparit ja ihasteltiin valoja.


Ensivuonna taas uudelleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...