keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Stockmannin joulu

Heti kun kuulin, että Helsingin Stockmannin Argoshalliin on avattu joulu, riensin sinne katsomaan, että mitä kaikkea ihanaa tänävuonna siellä on tarjolla ja samalla toivoin, että olisin niin ensimmäisten joukossa, ettei tarvitse kyynerpäätaktiikkaa käyttää ollenkaan...

Tunnelma osastolla oli ihana! Ihanaa tunnelma musiikkia, pieni kuhina ja kaikkialla kimaltaa ihania jouluisia juttuja!! :)


Joulun herkku osasto oli oikein kattava, löytyi niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja, ihania pastoja, öljyjä, mausteita... joulukalentereita, keksejä, suklaita, kahveja...


Joulukoriste hyllyillä oli tungosta, jo ekana päivänä ;) Ja kyynerpäätaktiikkaa sai käyttää, erityisesti valkoisten joulukoristeiden luona... mutta kyllä oli Stockmannin joulu taas täynnä väriä ja säihkettä, palloja oli kaikenlaisia ja kaiken värisiä.
Kaikkien koristeiden lisäksi osastolla oli iso valikoima ihania valoja...

... ja pakkaustarvikkeita! :) Itselle lähti mukaan kasa erilaisia joulupalloja, olisi voinut lähteä enemmänkin mutta en tiennyt mahtuuko kuuseen entisten lisäksi ;) Valikoimaa oli vain niin paljon, että ostettavia olisi riittänyt loputtomiin... Lisäksi mukaan tarttui ihania pakkaustarvikkeita ja herkkuja... niistä lisää toisissa postauksissa :)

Tässä joulupallo ostokset:

Eiköhän sen verran ainakin tulla vielä joulumaailmassa käymään, että tarvitaan vielä valoketjuja, ainakin ulos... :)


Huomenna lisää joulufiilistelyä, kauniin pienen joulun muodossa... ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...