keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Sängynpääty rahi rantautui kotiin

Ollaan jo pidemmän aikaa haaveiltu että sängynpäätyyn saisi jonkinlaisen avattavan rahin, jonka päälle sais rullattua päiväpeiton ja laittaa tyynyt sängyltä... + että sen sisälle saisi piiloon vilttejä, koristetyynyjä yms.

Emme kuitenkaan halunnut maksaa rahista aivan maltaita, joten päädyimme kokeilemaan netti huonekalukauppa ON24.fi:tä.  Sieltä löytyi sopiva rahi, johon sai valita oman kankaan, ja leveyden eri vaihtoehdoista 130cm, 140cm, 160cm ja 180cm.

Me valittiin leveydeksi 160cm, ja kankaaksi tekonahka, valkoinen madryt 121. Jalat mahonki.

Tilaus sujui hyvin, ja toimituskin tuli aika pian.
Pakkaus oli ihan ok, vähän niin ja näin pakattu, onneksi ei ollut vaurioitunut postissa. Tosin tuote oli hieman likainen, eli pinnat sai ensimmäisenä puhdistaa hyvin.

Sen verran miinusta vielä oleä olivat tehtaalla unohtaneet kiinnittää aukavan kannen toisen puolen mekanismin kohdilleen, ruuvitki puuttui :D Ja sitten kannen sisäpuolella oli tehtaalta jäänyt merkintöjä näkyviin, koska kangas ei ollut täysin peittävä... heh. Nojoo, saatiin pieni korvaus näistä puutteista. Mies sai mekanismin kuntoon, ja voi olla että laitetaan uus kangas kannen sisäpuolelle, jos koetaan ajanmyötä tarpeelliseksi, katsotaan.

Plussaa oli, että tekonahka oli ihanan pehmeää ja rahi istui paikalleen oikein hyvin. Se on myös erittäin tilava, mekanismi on myös hyvin tehty. Eli eiköhän se siinä asiansa aja :)

Sisäänsä rahi sai nyt vilttejä ja koristetyynyjä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...