torstai 3. lokakuuta 2013

Pukeudu pinkkiin - päivä 4.10.2013 Roosa nauha kampanja.

"Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on, että yhä useampi rintasyöpä voidaan ehkäistä tai hoitaa ja että jokainen rintasyöpään sairastunut saa tarvittavan tuen sairauden eri vaiheissa.
Yhdessä lahjoittajien kanssa olemme voineet edistää näitä tavoitteita merkittävästi. Lahjoittajien ansiosta olemme voineet rahoittaa kotimaista rintasyöpätutkimusta sekä ylläpitää potilaille ja heidän läheisilleen tarjottavaa neuvontapalvelua. Lisäksi olemme voineet edistää suomalaisten tietoisuutta rintasyövästä. Suuri kiitos edistysaskelista rintasyövän vastaisessa työssä kuuluu lahjoittajille!"

lähde: täältä.

Tutustu Roosa nauha päivään täällä.

Täällä on monta vuotta perheen Rouva rouva osallistunut Roosa nauha kampanjan "pukeudu pinkkiin" - päivään, ja tämäkään vuosi ei ole poikkeus. Pukeudu pinkkiin päivä on nimittäin huomenna 4.10.2013.

Huomen aamulla päälle puetaan tämä vaaleanpunainen tähtineule, ja sen alle vaaleanpunainen toppi.Kaulahuivikin vaihtaa väriään myös vaaleanpunaiseksi huomenna.... :)

Jos osuu kohdalle paikka, josta saisi roosa nauha heijastimen, sen voisi ostaa myös mustaa takkia koristamaan. :) ((Muitakin pinkkejä tuotteita pidetään silmällä.... ;))Perheen isäntä ei omista mitään vaaleanpunaista, mutta eiköhän Rouva ole pukeutunut senkin edestä ;)


Roosa nauha kampanjaan ja vuoden 2013 keräykseen voi tutustua lisää täältä.

Mihin väriin teillä pukeudutaan huomenna? :)ps.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...