sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Postin pakettiautomaatti - Roberts Marjajuomat

Tämän perheen Rouva osallistuu aina kaikkiin kilpailuihin ja tunkee nimeään vähän turhankin moneen lippulappuseen... Tosin ei voi voittaa, jos ei pelaa. Ja joskus pieniä palkintoja osuu kohdalle. :)

Aika moni on varmaan nähnyt useamman kerran kun posti mainostaa pakettiautomaatti systeemiään tv:ssä, ja houkuttelee ihmisiä tutustumaan tähän palveluun, sillä että jakavat automaatin kautta karkkia, suklaata ja tällä hetkellä Roberts marjajuomia, ("kokonaisista marjoista jauhettu proteiinipitoinen juoma."), jos osaa klikata oikeaa luukkua postin palvelussa.

Noh, Rouvahan on klikkaillut luukkuja, jotta pääsisi näistä maistamaan...

Ja tänne kotiin on onni osunut kaksi kertaa, sekä Rouvalle että Herralle, molemmat tosin Rouvan klikkauksista... ;)Ekalla klikkauksella ;)

Marjajuomista tuli tekstiviesti 3ssa päivässä, kuten sivuilla luvattu ;) Paketin nouto onnistui helposti, ja juomat oli hyvin pakattu, eli tuli ehjänä perille :)
Perheen Herra sai lipitellä kaikki juomat, sillä Rouvalle ei näin tuhdit proteiinijuomat maistuneet, mutta oli mielenkiintoista päästä juomia maistamaan, ja ei tiedä vaikka ne jäisi Herran välipaloiksi jatkossakin.. ;)

Huomenna lisää tällaisia terveysjuttuja, nimittäin kuulumiset I love me - messuilta...!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...