tiistai 22. lokakuuta 2013

Onni onnettomuudessa Hulluilla Päivillä

Vaikka "mitään ei hulluilta päiviltä tarvita", niin jotenki sinne nettiin eksyi ja ihan ohimennen sunnuntaina liikkeeseenkin... ;)

Mutta takaisin tuohon nettikauppaan, sen kanssa kun sattui yksi juttu...

Siellä kävi semmonen juttu, että kun tilasin himoamaani Showroom Finlandin Mixrack telinettä, kummassakin koossa (jotta voi kotona sovitella), niin eihän se nettikauppa toiminut millään, ei mennyt läpi ja tyhjensi ostoskorini. Huokaus, no uudestaan tilausta kehiin.

Tilauksen tein keskiviikkona, ja ilokseni kännykkä piippasi paketeista jo perjantaina. Aloin tosin ihmetellä kun viestejä tuli, ja tuli, ja tuli ja tuli... hmm.

No postissa paketteja haettassa, siellä tulikin tuplana tilaukseni! Eli ensimmäinen tilaus oli mennyt läpi mutta en tiennyt sitä, ja en saanut siitä vahvistusta sähköpostiin, niin tein uuden tilauksen.. ja sainkin sitten kaiken tuplana.

Kotona sitten soviteltiin telineitä paikalleen (kodinhoitohuoneeseen), ja pitkän pohdinnan ja demonstroinnin jälkeen päädyimme matalampaan telineeseen, ja se mistä se onni tuli tässä pienessä tilaus onnettomuudessa, oli se, että onneksi settejä olikin kaksi, koska kodinhoitohuoneeseen mahtui telineitä kaksi vierekkäin, joten laitettiin kaksi pientä rinnakkain, ja hyvältä näyttää!

Ilman tuplalähetystä, tämä ei olisi ollut mahdollista, ainakaan heti ;) Joten win-win.

Tältä uudet telineet nyt näyttää.Mitäs tykkäätte? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...