maanantai 14. lokakuuta 2013

Kuulumiset I love me messuilta

Taisin eilen lupailla, että terveysasiaa jaan tänään blogissa kun puran ajatuksia viikonlopun I love me- messuilta.. Noh, sen verran joudun tuottamaan pettymystä, että messuilta ei tänävuonna irronnut yhtä paljon kuin aiemmin, oli nimittäin supistuneet huomattavasti, mutta tuli siellä viihdyttyä useampi tunti... Sillä messuilla on kuitenkin aina se oma mukava fiilis, odottava ja innostunut. Kiva pieni kuhina, ja paljon hypisteltävää. Suukin käy koko ajan, kun joka suunnasta tarjotaan kaikenlaista maisteltavaa ;)

Eniten tämä koruharakka tutki koruja, ja pitkään tuli ihasteltua Elvarin pisteen makoisia koruja ja naapurin Kooky gemsin värikkäitä ihanuuksia.... oli niin paljon ihania ideoita lahjaksikkin, monia ideoita laitettiin korvan taa ;)
Lopulta eniten aikaa tuli viihdyttyä kuitenkin elegantilla Ted Bakerin pisteellä. Sieltä lähtikin mukaan yksi koru.... :)Lisäksi nautittiin silmänilona kauniista timanttikoruista mutta niihin ei kummampaan lompakko ratkennut...

Terveyspuolella sai taas kerran vatsan täyteen, kun pääsi testaamaan erilaisia makuja.. Erityisesti jäi mieleen herkullinen tummaraakasuklaa ja suuta desinfioiva purukumi :D Lisäksi spelttipuuro maistui taas hyvin ja monenlaiset jogurtit. Nam. Ruokaa ei tälläkertaa lähtenyt kotia asti mutta eihän sitä tiedä, jos myöhemmin tarttuu kaupasta mukaan... ;)

Sieltä puolen tarttui mukaan myös vitamiineja. :)

Näytteistä kotiin lähti mukaan LV:n pesujauhetta ja pesuainetta hiuksille, innolla odotetaan testausta näille.. :)

Vaikka omat ihanat häät onkin jo tanssittu, olihan sitä pakko ihastella hääpuvut ohimennen ja katsella kattausideoita ja herkkusia.. Nam. :)
Kullankimallusta myynnissä.. käy juomiin, herkkuihin yms!
Nam!
Kauneuspuoli pursusi ihania kosmetiikkajuttuja ja ilmassa leijui hiuslakan ja kynsilakan tuoksu.. Kaikenlaista tuli hipelöityä ja ihasteltua. :)

Hiusnäytös.
Herkkulisia saippuoita.

Messuille saatiin kulutettua muutama tunti, sitten suunattiin muihin maisemiin (mm. Hulluille Päiville) ja syömään. ;)

Kyllä ensvuonnakin pitää mennä kurkistamaan, toivottavasti messut ovat taas omassa kukoistuksessaan... ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...