maanantai 23. syyskuuta 2013

Habitare 2013 tunnelmia

Kävimme Habitarella sunnuntaina, ja meno olikin suhteellisen rauhallista, eli ei ollenkaan hullumpi päivä vierailla siellä :)

Oli mukava käydä kurkistelemassa uusia huonekaluja, ideoita ja ajatuksia mitä nuorilla suunnittelijoilla oli, mutta ehkä tämän vuoden messut tuli kierrettyä turhan nopeasti kun tuntui ettei sellaisten asioiden kohdalla jaksanut pysähtyä  jotka oli vasta omaan kotiin jo hankittu / ei ollut tarvetta. Kuten esim. musiikintoistolaitteet, pintamateriaalit.. tms.

Valaisimet tuli kierrettyä mielenkiinnolla, vaikka nekin alkaa olemaan jo aika hyvin meillä valikoitu kotiin, mutta ne kiehtoo aina silti katselemaan :)
Tässä muita ihania tunnelmia messuilta:
Tämä ulkotuli kyllä ihastutti suuresti! :) Niin meitä kuin monia muitakin. Sen seuraksi kun saisi terassille ihanan porealtaan/paljun niin mmm <3Tällaisista on myös haaveiltu... :)


Marimekon piste oli jotenkin tosi suloinen! :) (sanoo Marru ei Mikko. :D)polkka jam ihanuuksia.

Tämä allaoleva ihanuus tulee kyllä meille vielä kotiutumaan. Terrakotasta tehty kuuleri, mustaksi värjätty, viilentyy kasteltaessa.. 

Stockan sivuilta lainattu: "Magisson ja palkitun suunnittelijan Simon Stevensin yhdessä luoma modernin tyylikäs ja käytännöllinen Black Terracotta -sarja kunnioittaa jo antiikin aikana käytetyn terrakotan käsityöperinteitä. Ennen käyttöä Black Terracotta -sarjan tarjoiluastiat liotetaan kylmässä vedessä, jolloin huokoisen terrakotan pinnalta haihtuva vesi viilentää astian luonnollisesti. Tarjoiluastioiden puhtaat muodot ja suuri pinta-ala nopeuttavat veden haihtumista niiden pinnalta, jolloin ne viilentävät juoman mahdollisimman tehokkaasti ja pitävät juoman kylmänä tavallista pidempään. Huokoinen ja karkeahko pinta varmistaa hyvän otteen ja jokaisen tuotteen pohjan ulkopinta on lasitettu, mikä estää seinämistä haihtuvaa vettä kastelemasta pöytää."

Ihana, tällainen tulee kotiutumaan meille Stockalta! ;)


Lisäkuvia Magisson sivuilta:

Messuilta ei tosiaan nyt lähtenyt mitään mukaan, nautittiin siellä vain kaffet ylihintaisessa messukahvilassa ja nautiskeltiin tunnelmasta ;)


Tässä kaikki tälläkertaa, palataan! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...