tiistai 24. syyskuuta 2013

Autotalli kuulumisia

Viimekerran kun on tullut kirjoiteltua autotallin edistymisestä onkin aikaa, peräti helmikuulta. Tähän syynä on yksinkertaisesti ettei ole hirveesti ollut mitään kirjoiteltavaa, keväällä tuli tehtyä paljon talossa sisällä, tai sitten vaan raksakrapuloissa möllötettyä sohvalla, kun ei viittis millään vaivautua menemään ulos. Niin ja kesälomat meni matkustellessa. (San Francisco, Pärnu&Tallinna, Oulu.. Lontoo..!)

Noh, mitä nyt oikeasti on tällävälin tullu tehtyä on että kesällä tuli päätykolmion palo-osastointi suurinpiirtein tehtyä. Vaikka se oli kohtuullisen selkeää mitä tehdä, niin se oli myös melko väkertämistä  kun kipsilevyihin piti mittaa ja leikellä aukot joista tukilaudat menevät.Niin ja on tullut jonkunverran hankittua tarvikkeita, kuten kivivillaa, kipsilevyjä ja finnfoamia. Foamit vastaavamestarimme suunnitteli sokkelin päälle sisäpuolelle, se tuo pikkuisen kylmäkatkon sekä pientä täytettä kipsilevyn taakse.Nyt kun alkaa jo olee selkeästi syksynpuolella, niin on tullut olo että pakko saada projektia eteenpäin, ja nyt on ehkä vähän paremmin aikaakin. Ja jollain työvaiheilla alkaa olemaan kiirekkin, finnfoamin liima pitäisi saada vielä selkeästi plussakeleillä laitettua, ja lumiesteetkin olisi kiva olla ennen lumen tuloa.

Viimeisimpänä turhauduin kun tallissa ei oikein mahtunut tekemään mitään, kaikenlaista lautaa ja listaa oli tuotu “säilytykseen” sisälle, mutta veivät aimo osan lattiapinta-alasta, sekä kipsilevyt sun muut nojailevat seinille, kun pitäisi päästä käsiksi niihin seiniin ja sokkeleihin. Noh päädyin sitten roudaamaan kaikki laudat pois edestä tuohon tallin edustalle, jossa oli muitakin lautoja jo ennestään. Tässä askareessa tuhlautui kokonainen päivä, ja heikon nörtin lihaksia kolottaa jokapaikasta, mutta nyt tallia jatkaa paljon paremmin mielin kun siellä mahtuu jotain tekemäänkin, ja seinät on suurinpiirtein vapaat roinasta.

1 kommentti:

  1. Iloisia uutisia! Tervetuloa kurkkaamaan blogiini: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/09/arvonnan-voittaja-lukijatarjous.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...