maanantai 9. syyskuuta 2013

Arvonta! I love me!Jo monena vuonna on meidän syksyyn kuulunut vierailu I love me - messuilla,
joka alkoi siis siitä kun siellä oli vielä hyvä & kattava hää osuus, niin se kiinnosti ennen omia häitä ja samalla tuli tutustuttua muihinkin osastoihin, ja joka vuosi on löytynyt jotain uutta ja kivaa eri osastoilta, koska messut on niin valtavat! Niin on tullut palattua sinne aina uudelleen ja uudelleen... vaikkei häähommia enää olenkaan siellä, eikä niihin itselläkään ole tarvetta.

Kaikkein tarkimmin on tullut varmaan tutkittua Terveys puoli, mutta aina on tullut viihdyttyä kauneus ja muoti puolellakin kauan, ja sieltä on tarttunut mukaan paljon koruja, kauneudenhoito tuotteita yms... ;)Katsotaan mitä tänävuonna tarttuu mieleen ja matkaan... ;)

Messuthan, jotka sisältävät osuudet: Kauneus, Terveys, Muoti, Korus&Kellot, siis ovat 11.-13.10.2013 Helsingin messukeskuksessa...

... Ja nyt meillä on hieno tilaisuus, antaa muutamalle lukijalle pääsyliput kyseisille messuille. Eli arvomme täällä 3 kpl lippusettejä, yksi setti sisältää 2kpl pääsylippuja messuille.

Arvontaan voi osallistua seuraavanlaisesti:

1. Saat yhden arvan, kun jätä tähän blogaukseen kommentin, jossa kerrot "mitä haluaisit tässä blogissa käsiteltävän syksyn aikana."

2. Saat toisen arvan, kun jaat tiedon kilpailusta omassa blogissasi. / Tai linkin kilpailuun Facebookissa.

Ilmoita jos olet mukana enemmän kuin yhdelle arvalla ;)

Arvonta aika on 9.9.-21.9.

Voittajat julkaistaan sunnuntaina 22.9. ja voittajaa pyydetään ottamaan yhteyttä asap palkinnon saamiseksi: villalehtonen@gmail.com ellei ole jättänyt e-maili osotetta kommenttiinsa! :)
Uusi voittaja arvotaan 25.9. jos yhteydenottoa ei ole tullut, tai emme tavoita voittajaa/voittajia.

Onnea arvontaan ja kaunista Syksyn alkua!

8 kommenttia:

 1. Osallistun, kaikenlaiset tee se itse -jutut on kivoja. :)
  nierneja.nails@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Musta ois kiva kuulla jos teillä on kokemuksia sisustamiseen liittyvistä nettikaupoista ja myös jos on jotain hyviä vinkkejä säilytysratkaisuista esim vaatehuoneen make overiin liittyen. -Linda ;)

  VastaaPoista
 3. Mä haluaisin lukea syksyn mittaan pihan muutoksista ja teidän talon lämmityskuluista ja suunnitelmista ilmojen kylmetrssä. Tietenkin sisustelut ja sellaset kiinnostaa. Vaihtuuko värit iltojen pimetessä ja miten te ihanat pärjäätte isossa kylmässä talossa syksyn :)

  Tämmösii <3

  -Anu

  - Jaettu myös facebookissa, arpoja 2

  VastaaPoista
 4. Semmonen "merkki blogaus" kodista (monissa blogeissa nähnyt haasteena...!)... :)

  VastaaPoista
 5. Tee se itse jutut :-)

  marika.nikula@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Tee se itse jutuille ääni täältäkin!
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Heipä hei, haluaisin mielelläni kuulla lisää sisustusvinkkejä ja erityisesti miten joulua kohden kotinne sisustus muuttuu. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

  satusall@ovi.com

  VastaaPoista
 8. Sisustus-jutut kiinnostaa aina ja ikuisesti. :)

  airolamari@gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...