perjantai 9. elokuuta 2013

Kotilo katossa ja muita khh juttuja!

On tässä lomalla muutakin tehty kuin lomailtu, kotona on ollut odottamassa kaikenlaisia keskeneräisiä juttuja ja nyt saatiin jotain edes tehtyä. Katselin jo ennen muuttoa kodinhoitohuoneeseen sellaista "katto pyykkitelinettä" nimeltä Kotilo, ja se tuli nyt hankittua mutta se on lojunut nurkissa ikuisuuden koska se on todella työläs asentaa... Sivujen perusteella ei tajua edes kuin paljon tämän asentamisessa on työtä.. Mukavat muutamat tunnit siihen sai tuhlattua.

Ja jos totta puhutaan... niin eihän siitä maailman kaunein tullut, mutta pieneen tilaan se toi oikein hyvin lisää pyykkitilaa. :) Teline siis kiinnitetään kattoon neljästä kohdasta, sieltä tulee piuha seinälle, johon tulee 3 eri kiinnitys kohtaa. Nauha vedetään alimmaiseen kun teline halutaan olevan katossa, ja nostetaan keskimmäiseen kun teline halutaan alas. Ylin kiinnike on se jota kautta kaikki nauhat tulee. Olipas taas sekavasti selitetty.


Vähemmän kauniit piuhat menee katosta seinälle...

..Melkein lattiaan asti, jossa teline kiinni kun kattoon nostettu.


Piuhat katossa.

Telineen laskeminen.

Piuha kiinni ylempään nuppiin.

Teline alhaalla.Lisäksi saatiin vihdoinkin seinälle pienempi teline, johon saa pikku pyykkiä. Harmi että jätettiin seinätila niin pieneksi ettei siihen mahtunut kuin mini versio telineestä, mutta noh, parempi kuin ei mitään! :)


Ja jotta pyykkihuolto sujuisi vielä mutkattomammin saatiin myös tuuletusnaulakko ulos asennettua, siihen ylettää kätevästi khh:n ovelta :) Tosin oven ja ulkovalon väliin olisi voinut jättää isomman välin mutta eipä tuota nyt taas tullut ajatelleeksi.... hmm.
Teknisentilan oven taakse saatiin vihdoin ja viimein naulakko, johon saisi vähän "työvaatteita", etteivät loju pitkin khh:ta koko ajan. :)

Huhhuh. Onpahan jotain taas listalta pois :) jee!

4 kommenttia:

 1. On kyllä surkeasti suunniteltu laite tämä Kotilo kuivausteline.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut ehkä paras ostos joo, mutta meillä mies on käyttänyt sitä kyllä aika ahkerasti, eli ei mennyt meillä rahat hukkaan :)

   Poista
 2. Nyt kun on käyttökokemusta jo parilta vuodelta niin miltä on tuntunut? Etsin myös itse kipeästi jotain muuta pyykinkuivausratkaisua, kuin perinteinen pyykkiteline joka on joka paikassa tiellä. Kärpäsen kakan kokoiseen kodinhoitohuoneeseen kun sen laittaa niin ei mahdu itse kääntymään pyykkiä laittaessaan...

  VastaaPoista
 3. Nyt kun on käyttökokemusta jo parilta vuodelta niin miltä on tuntunut? Etsin myös itse kipeästi jotain muuta pyykinkuivausratkaisua, kuin perinteinen pyykkiteline joka on joka paikassa tiellä. Kärpäsen kakan kokoiseen kodinhoitohuoneeseen kun sen laittaa niin ei mahdu itse kääntymään pyykkiä laittaessaan...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...