tiistai 23. heinäkuuta 2013

Telkkari kuntoiluhuoneeseen!

Jo jonkin aikaa sitten laitettiin mun "kuntoiluhuoneeseen" pieni tv-taso laatikolla (oikeasti puhelinpöytä), ja pikku tv jotta siellä ollessa voisi katsella tv:tä..

Noh, ensimmäinen virhe: ei laitettu tv pistokkeita joka huoneeseen.
Eli tähän viritelmään piti hankkia antenni... mutta se ei riitä, eli huoneeseen ei saa näkyviin tv:tä. Kivakiva. Oma moka. 
Eli vinkkinä muille rakentajille: elkää pihistelkö tv pistokkeissa, antenni ei aina riitä !  
Mieli voi muuttua. :)

Nyt sinne asennettiin samalla sitten ihan vain dvd soitin, voin ainaki leffoja katsella... (ois vaan kiva että soitin edes mahtuisi kunnolla tasolle...!)...lisäksi olisi tarkoitus viritellä sinne jotain millä voisi katsella tv-sarjoja ja leffoja elisan paketin kautta joka meillä on olkkarissa, pitää vähän selvitellä asiaa :)

Onko kenelläkään kokemusta saako elisan viihdepakettia näkymään moneen huoneeseen?Tällaista tälläkertaa, kesälomaa jatkellessa tässä.... :)  Laitetaankin pian kesäloma kuulumisia kehiin! :)
2 kommenttia:

 1. Hei! Uskaltaudun kommentoimaan, että Elisan viihdepakettiin tuli tuossa loppukeväästä Elisa Lite (myyjä puhui Litestä) joka tarkoittaa sitä, että Elisa viihteeseen saa toisen boxin. Tosin se taisi maksaa 20-30e/kk sen jo olemassa olevan Elisa Viihde kuukausihinnan päälle. Meni liian tyyriiksi ainakin meille. Oltais voitu vaikka toinen boxi ostaa, mutta ei tuollaista kk-hintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiva että uskaltauduit kommentoimaan!! :)
   Kuukausihinta on kyllä melko huima, ei mekään ehkä moisella hinnalla viitsittäis kun ei toisen huoneen tv ole edes päivittäisessä käytössä. hmm. pitääpä tuumailla.! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...