maanantai 15. heinäkuuta 2013

Asuntomessut 2013 osat 1

Nonni, nyt on takana tämän vuoden Asuntomessut, jotka sijoittuivat tällä kertaa Hyvinkäälle. Vierailtiin asuntomessuilla viikonlopun aikana, ja meidän "onneksemme" sattui tautisen aurinkoinen ja kuuma päivä joka verotti kävijämääriä, eli taloissa oli väljempää liikkua ;) Tosin kuumuuden takia vettä kului litratolkulla ja talojen kiertäminen oli aika rankkaa....

Tarkoitukensa on jakaa asuntomessu kokemuksemme osissa tämän viikon aikana (ma-su), eli jos kiinnostaa niin käyhän lukemassa jokapäivä uusi osa alue messuilta ;)

Aloitetaan tämä osa 1, ehkä hieman tylsänä yleisenä asuntomessu löpinänä, ja kertomuksena.

Meidän agenda tänävuonna oli kurkkailla meille ajankohtaisia asioita, kuten pihoja, kivetyksiä, autotalleja... ja vasta rakentaneena huomasi, että tuli kiinnitettyä enemmän huomiota pieniin sisustus yksityiskohtiin kuin kokonaisuuksiin pohjaratkaisuineen, mutta tuli sitä kuitenkin kateltua kaikenlaista oman agendan ulkopuoleltakin! ;)

Saavuttiin asuntomessu p-paikalle hyvissä ajoin aamulla, ja päästiin heti messujen non-stop bussiin, jossa olikin tämän vuoden yllätyksenä live juonto. Nuoret tytöt, ja pojat, olivat saaneet kesätöitä Hyvinkään kaupungilta, ja kertoivat messubusseissa Hyvinkäästä ja asuntomessuista. Aika hauska juttu :)

Messu alueelle saavuttiin 09.59, eli juuri sopivasti kun portit olivat avautumassa. Jonoja oli jo ihan mukavasti, mutta meillä kun onneksi oli nuo DT:n liput, niin päästiin sujahtamaan jonojen ohi nopeasti sisään, ja aloittamaan kierros! :)Messualue ei sinänsä poikennut edellisvuosien alueesta mitenkään erityisesti, mutta ihan perus kiva oli, mukavan avarat tiet ja jo paljon vihreää nurmea. :) Myös alueelle perustettu Parkour alue ja japanilainen puutarha oli kiva kiertää.


Alueella oli sopiva määrä messukohteita, ne jaksoi kiertää tosi hyvin :)
Tänävuonna ei ollut kuin yhdessä talossa erikseen rakennettu metallinen teline, jota kautta piti tulla pois, joten plussaa siitäkin ettei alue ollut tälläkertaa täynnä metallihäkkyröitä.... :P


Tässä vähän ulkokuvia taloista:
Ruoka-ja juomapaikkoja oli sopivin välimatkoin, mutta varjopaikkoja oli todella vähän, ja kun mekin olimme siellä erittäin kuumana päivänä niin olisi ollut kiva välillä levähtää varjossa.

Vessoja oli hyvin, ja ainakin vielä aamupäivästä ne olivat siistissä kunnossa :)

Sisustushallissa oli kivoja sisustusjuttuja, paljon kaikkiea ihanaa pientä kotiin. Halli tosin saisi edelleen olla isompi ;) Siellä voisi ikuisuuden hiplailla kaikkia kivoja juttuja ja tehdä löytöjä :)
Mukaan sisustushallista lähti pyyhkeille "nimimerkit" Kuusipohjan myyntipisteestä, kaksi kappaletta tilattiin ja kaksi ostettiin hyllystä, ne esittelen sitten kun kaikki on saatu kotiin ja paikalleen ;)
Lisäksi mukaan lähti ihana valkoinen lyhty... Lyhtytalon valikoimista.
Sisustustavatalon valikoimissa oli kaikkea huippuihanaa ja monta hyvää ideaa sai, mutta ei tälläkertaa mitään tarttunut matkaan...


Lisäksi messuilla tuli maisteltua Fostersin sitruunaolutta, karkkeja, ja osallisuttua isoon kasaan arvontoja ;) Toivottavasti jostain nappaa!

Palataan taas huomenna, hieman tarkempiin tunnelmiin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...