tiistai 16. heinäkuuta 2013

Asuntomessut 2013 osa 2 olohuoneet, keittiöt, ruokatilat, kattaukset.

Tässä osassa haluan jakaa ihania kuvia olohuoneista, keittiöistä, ruokatiloista/ryhmistä ja kattauksista.

Asuntomessuilla yksi osa mitä seuraan joka vuosi taloissa, on kattaukset. Kuvaan yleensä lähes kaikki kattaukset, koska niistä saa paljon ideaa ja inspiraatiota. Itse en ole kummonenkaan pöydän kattaja, eikä asetelmat oikein luonnistu mutta ehkä juuri siksi olen viehättynyt seuraamaan niitä messuilla, koska suurin osa on kuitenkin todella kauniita, ja ehkä sitä vielä itsekin innostuu harjoittelemaan ;) Ja jos oma koti olisi asuntomessuilla, haluaisin sinne ihanan kattauksen pöytään....
Miehen näkemys tosin asiasta on, että kattaus vie huomiota itse ruokailutilalta ja ruokailuryhmältä... hmm. Noh, makunsa kullakin ;)

Aloitetaanki sitten heti ihanilla kattauksilla ja ruokailuryhmillä, ja siirrytään siitä sitten eteenpäin... :)

Keittiöitä oli monenlaisia, mutta toki iloksemme kiinnitimme huomiota että oli paljon saarekkeellisia keittiötä, kuten meidän, että ihan nykyaikainen ratkaisu tehtiin ;) Tosin messuilla olevissa saarekkeissa oli todella monissa myös takana hyllyjä... tosi kauniita, oispa meilläkin! :)

Pari pientä kivaa yksityiskohtaa keittiöistä:

Lasiset reunat laatikoissa,
ja jos oikein muistan iso laatikko kesti 60kg painoa.
Hyvin piilotettu hana!! :)
Monet keittiöt olivat avokeittiöitä olohuoneeseen,  niin siirrytäänpä tästä sitten kuvissa olohuoneisiin ja lepotiloihin :)


Huomenna taas uusi alue kuvapostaus...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...