perjantai 7. kesäkuuta 2013

Tervetuloa - tarrailua - oman teksti tarran teettäminen

Huhtikuussa tehdyn eteisen "uudistuksen" myötä (lue täältä.), sinne alkoi kaipaamaan vielä jotain... jotain mikä toivottaisi ystävät, kaverit, vieraat tervetulleiksi meidän kotiin. Tuli selattua tuntitolkulla netissä kaikenmaailman nettikauppoja jotka pursuili erinlaisia Tervetuloa - kylttejä, oli puista, peltistä, emaloitua, kirjailtua.. pehmeää, kovaa... ja tarroja!

Lopulta siis päädyttiin tarraan, koska sopivaa kylttiä ei löytynyt joka olisi kelvannut meille molemmille, niin todellttiin että tarra on sopivan simppeli. Niissäkin vaan tuppasi olemaan sellainen ongelma, että kaikki myi Tervetuloa - tarraa samalla fontilla, joka kaupassa... ja kuten arvata saattaa, fontti ei miellyttänyt meitä yhtään. Eli alkoi etsintä kaupasta, joka teettää tarroja omasta tekstistä ja jolla on hyvä fonttivalikoima! :)

Sellainen raakautui nopeasti, ja meille sopiva kauppa löytyi: wallstyle.fi, sieltä sai sopivia fontteja, värejä ja kokoja.

Tilasimme sieltä lopulta tarran sanalla TERVETULOA - LainieDaySH fontilla, värillä Beige.Ainoa mikä tältä, kuin kaikilta muiltakin sivustoilta uupui, joissa vierailin, oli osio, jossa voisi testata omalla sanalla miltä teksti fontilla näyttää. Halusin olla varma, että teksti on hyvännäköinen niin googlettemalla hieman, löysin brasilialaisen sivuston, jossa ainakin tällä kyseisellä fontilla pystyis testaamaan mitä tahansa tekstiä (paitsi ääkkösiä).

Tällaisen sieltä sai:Näytti meidän mielestä hyvältä, joten tarra lähti tilaukseen, ja vaikka toimitusaikana luki 1-2viikkoa, niin meille tarra tuli alle viikossa, eli nopeaa toimintaa! :)

Asennus ohjeet oli selkeät, ja mukana oli lasta. Ainoa haastellisuus oli korkeus, jolle tarra piti asentaa. Mies hoiti homman kuuliaisesti ;) Ja saatiin se sopivasti seinään ennen huomisia tupareita ;)


Tarra valmiina:


Eli ei muutakuin TERVETULOA. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...