lauantai 29. kesäkuuta 2013

Meillä 1/2013

Putosiko teille muille DT rakentajille Design Talon uusi lehti luukusta jokunen aika sitten? (loman takia emme tarkkaan tiedä milloin lehti on meille tullut.).

Mitä mieltä olitte lehdestä? Mielenkiintoinen lehti, jossa sisustusta ja vinkkejä jotka palvelevat tulevaa rakentajaa tai rakentanutta? Vai onko lehti vain mainostamassa firmaa, ja antamassa itsestään mahdollisimman hyvän kuvan?

Meillä lehden ensimmäinen numero luettiin kyllä suurella mielenkiinnolla, olihan tämä tosiaan ensimmäinen laatuaan. Mielenkiintoisin juttu lehdessä oli ehkä "Auringon lämmössä" - joka kertoi design talo kattojen aurinkolämpökeräimistä. ((Tokihan meille tämä oli turhaa kun meidän talo on jo valmis, ja meille tällainen ei ollut edes mahdollinen mutta oli ihan mielenkiintoista kuulla tästä enemmän.))

Lisäksi Asunomessu kohteiden sisustamisesta oli kiva lukea, ja entisten asuntomessualueiden asuntojen asukkaista. Lisäksi tietonurkka "texa tietää" on varmasti hyödyllinen monelle.

Toki joukkoon mahtui hieman siirappisen ylistävääkin tekstiä DT:stä, joka tuntui paikoin hieman.. liian siirappiselta... mutta saahan sitä omaan lehteen kertoa mitä haluaa ;)

Mistä te, jotka olette lehden lukenneet, piditte, tai ette pitäneet?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...