tiistai 25. kesäkuuta 2013

Fiiliksiä San Franciscosta

Vihdoin on ehditty purkaa niin kamera, kuin matkalaukutkin juhannuksen jälkeisessä koomassa, niin ehtii hieman vilautella kuvia teillekin vihdoin ja viimein... :)

Reissun aikana majoituttiin Parc 55 hotellissa, joka oli ihan Powell pysäkin vieressä (Bart pysäkin), Market streetin vieressä ja vain muutaman korttelin päässä Union squarelta.
Majailimme kerroksessa 19.Näkymä huoneen ikkunasta.Meidän San Franciscon reissuun kuului perus nähtävyyksistä Alcatraz, Golden Gate bridge, Sausalito, Muirwoods...:) ja tietenkin cabel carilla piti käydä ajelulla ja kurkkaamassa Pier 39 asukkeineen ;)

Tunnelmia Alcatrazista:
Tunnelmia Golden Gate Bridgeltä:
Tunnelmia Sausalitosta:

Tunnelmia Muirwoodsista:
Tunnelmia viinitiloilta:


Viinitila Clive

Cabel car tunnelmia:Tunnelmia Pieriltä:

Lisäksi ohjelmassa oli Hop on- Hop off bussikierrokset, jonka innoittamina tuli käytyä eri toreilla ja marketeilla (mm. Farmers market), China townissa, ilmiaisella kaupungintalo kierroksella, ja valtavassa Asia museossa +Yerba buena gardenissa...

Bussikierros

Matkalla näkyi mm. Painted Ladies ja muita hienoja "viktorians" taloja... :)

Farmers Market

China Town
Kaupungintalo
Asia museo


Yerba buena garden


Shoppailuakin riitti yllinkyllin ja herkkuja koitettiin testata mahdollisimman laajasti. ;)

Ilmat oli hyvin vaihtelevat; välillä oli oikein kylmä viima, ja välillä taas läkähdyttävän kuuma. Sateita ei juuri kuitenkaan näkynyt.

Kaiken kaikkiaan, oikein onnistunut reissu :)
Nyt vain pitää ottaa aikaa, ja kirjoitella kaikki ihanat ravintola- ja nähtävyys kokemukset tripadvisoriin ja yelppiin. :)

Huomenna vielä sen verran San Francisco hehkutusta, että laitetaan muutamia ideoita, käytännön vinkkejä ja lempparipaikkoja teille tarkemmin tiedoksi! Eli enemmän tekstiä, vähemmän kuvia. :P
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...