sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Entisöinti projekti

Mä en tiedä entisöinnistä mitään..

Mutta olen jo pitkään haaveillut monien blogien innostama ihanasta valkoisesta, vanhanaikaisesta kelkasta / sipikasta  josta saisi kauniin koristeen kotiin...

Kirjoituksiin joihin olen törmännyt mm.

http://hemmafru-jonna.blogspot.fi/2013/02/sipikka.html

http://valkoinenkotikaupungissa.blogspot.fi/2010/11/wanhan-kelkan-tarina.html

http://valkoistapellavaa.blogspot.fi/2012/02/kelkka.html

Lopulta löysin huuto.netistä muutamia myynnissä olevia kelkka vaihtoehtoja, ja hurjista hinnoista vähiten hurja tietenkin herätti kiinnostuksen ja sai minut ostamaan vanha valkoisen kelkan itselleni.

Haavena siis on /oli että kelkan puuosat voisi hioa ja sitten maalata vaaleaksi kauttaaltaan. Ystävän suosituksesta, jättäisin rautaosat entiselleen.
Kelkkaa olisi tarkoitus siis pitää koristeena esim joulun aikaa olohuoneessa niin, että kyytiin voisi laittaa taljan ja lahjoja...
Tai sitten vaikka ulos kuistille ja kyytiin lyhtyä.... :)

Kun kelkka vihdoin saapui, niin kunto oli ehkä huonompi kuin uskalsin toivoa (hinta, hinta...), ja ehkä pieni epätoivo on jäänyt kytemään, että saakohan tuosta lie koskaan mitään. Kelkassa oli huomattavasti enemmän halkeamia ja murtumia kuin olin odottanut, enkä tiedä osaanko taidoillani jotka ovat olemattomat, kelkkaa korjata... Mutta tämä selvinnee kun mies saa autotallin siihen kuntoon, että sinne pääsee nikkaroimaan, niin ei auta kun alkaa harjoittelemaan :)

Jos tiedätte hyviä kirjoja / nettisivuja joista saisi vinkkejä kunnostamiseen, niin vinkkejä saa heittää, Kiitos! :) (myös fyysinen apu otetaan vastaan jos hommaan löytyy taitajia ;))
Murtumaa ja halkeamia.

Isompi halkeama :(Kelkassa on Stockmannin laatta.

Ei muutakuin uutta haastetta kohti... Palataan tähän syksyn mittaan, toivottavasti ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...