lauantai 11. toukokuuta 2013

Vielä ehtii... Ideoita äitienpäiväksi! :)

Äitienpäivä lähestyy kovaa vauhtia, mutta vielä ehtii innovoida pieniä iloja äidin muistamiseksi.

Kukapa ei arvostaisi ihanaa aamiaista vuoteeseen, tuoreita kukkia, jännittävää uutta istutettavaa ruukkuun tai puutarhaan, ihania herkkuja, luettavaa.... ideoitahan on miljoonia! :)

Myös joku ihana spa käynti, tai lahjakortti kauneushoitolaan varmasti miellyttäisi... Kukapa ei kaipaisi hemmottelua aina silloin tällöin :)

Itsehän en ole vielä äiti, niin en tiedä mitä äidit yleensä haluaa, mutta pienenä tykkäsin tehdä äidille aamupaloja sänkyyn, oli monenmoisia herkku virityksiä, mutta kaikki äiti kyllä aina söi ;) ja jos ajattelin lahjoja ihan vain naisen näkökulmasta, niin itselleni ainakin kelpaisi kaikki mitä yllä mietiskelin :)

Myös "toisenlainen"- lahja sivustolta voi tehdä hyviä ostoksia, ja auttaa samalla muita. Esim. ostamalla 30e Rakkautta, saa autettua kehitysmaissa eläviä samalla kun antaa äidille Rakkauden täyteisen kortin.Lainattu One kings lane sivulta.
Lainattu Rubysoftin sivuilta.

Lainattu Piilolan sivuilta.


Lainattu Puutarhaunelma sivulta.

Hyvä uusi kirjakin voi piristää äidin päivää :)
Lainattu gouk about sivulta.

Jos asustaa Vantaalla, niin tänään Jumbon kauppakeskuksessakin on äideille suunnattua ohjelmaa:Oma äitini on kaukana kaukana toisella puolelle suomea, niin meillä postiin sujahtaa kortti ja pieni paketti.

Mukavia äitienpäivä järjestelyjä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...