keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu fiilikset ja terassin esittely

Meidän rento vappu meni ikkunoiden pesun ja grillailun parissa. Vappu brunssiakin oli alunperin suunnitelmissa Helsingissä mutta päätettiin isännän jalan takia jäädä kotiin turvaan puuhailemaan pieniä juttuja, niin parantuukin sitten joskus se jalka :)

Vappuaaton herkkuja!
Ihana Riviera Maisonin kynttilänjalka on lahja vierailla käyneiltä ystäviltä! <3


Grilli tosiaan ostettiin hetki sitten Netraudan tarjouspäiviltä, siellä oli muutenkin jo hyvät tarjoukset mutta jos grillin otti heti mukaan, sai vielä lisäalennusta niin eihän sitä kehdannut grilliä sinne jättää ;)
Mukaan lähti Weber Spirit E320, se on ehkä meidän grillaus tarkoituksiin ehkä jopa hieman liian "hieno" mutta lähti niin hyvällä tarjouksella, että päätettiin ottaa se ;) Laskutilaa on hyvin, varsinkin jos sivukeitin ei ole käytössä.
Mukaan lähti myös hyvällä tarjouksella grillihuppu ja suoja öljy.

Verkkokauppa.comista haettiin sitten 10kg komposiittipullo kaasua ja vähän grillaus tarvikkeita.Samalla reissulla haettiin tosiaan 6-hengen ruokailuryhmä Jyskistä, saatiin heiltä heidän kevätmessujen näyttelykappaleet, niin sekin lähti aika edukkaaseen hintaan :) Onhan siinä pieniä naarmuja mutta ei haittaa, tälle kesälle kun noita menoja on muutenkin aika paljon, niin hyvä että jossain pystyy säästämään eikä se ole edes niin näkyvää ;)
Pöytä on Potenza.

Tuolit on Palermo merkkiset, ja niissä 5 eri asentoa istua. On oikein hyvät istua, niin pehmusteilla kuin ilmankin. :) Pehmusteet on Huddersfiel beiget. (niistä kuvia myöhemmin ku on käytössäkin.:))

Sohvaa/sohvaryhmää ei ole vielä hankittu ja katsotaan tuleeko edes hankittua tälle kesälle. Suosikkeja on kyllä löytynyt, mutta kunhan ensin saisi nämä ekat kalusteet paikalleen niin olisi helpompi miettiä uusia kalusteita ;) Tilaa terassilla kyllä löytyy, ollaan oltu tosi tyytyväisiä että tehtiin kunnollinen terassin laajennus talon rakennuksen yhteydessä, ei tarvitse nyt alkaa rakentamaan tai harmitella että tuli liian vähän tilaa.

Terassin kuistille olisi suunniteilla hankkia joku amppeli, ja myös puksipuuta ruukussa on portaille mietitty.. Pitäisi lähteä ajan kanssa esim. Plantageniin vähän katselemaan ja suunnittelemaan. Nyt on niin paljon mielessä, ettei osaa oikein enää jäsennellä, että mitä pitäisi tehdä seuraavaksi :D

Viikonlopulle toivotaan hienoa keliä, olisi tarkoitus ystävien kanssa hieman talkoilla pihamaalla, että saataisiin se kuntoon ja nauttia grillailusta! :) Ei muutakuin touhukasta viikonloppua odottelemaan! :)

Vappupäivän grillailua...

Ehdoton vappu juoma! ;)

Grillimakkarat <3


Hyvää Vappua!
4 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa tuolla terdellä ottaa arskaa ja nautiskella. Ihanat pihakalusteetkin, tykkään :).
  Aurinkoa päiviinne,
  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Nyt vain toivotaan että löytyis vielä kiva soffa missä sopisi rötvää auringossa niin ois perfekto ;)
   Aurinkoa teidänkin päiviin! :)

   Poista
 2. Oijjoi miten nätiksi olette laittaneet! Kivaa keväänjatkoa teille! t. Sikke ja Aulis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kevättä teillekin, ja kiitos! :) Kyllä nyt voi sanoa, että lopussa kiitos seisoo kun omalla terassilla saa nautiskella auringosta! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...