tiistai 28. toukokuuta 2013

Uudet sisustustikkaat....

Kylpyhuoneeseen hankittiin sisustustikkaat taloon muuton aikoihin (muistele täältä.) JK Alhon nettikaupasta (tosin huuto.netin kautta. Mietin silloin että tuleekohan tikkaita edes käytettyä vaikka komiat onkin...
No, on tullut. :) Tikkaat on olleet oikein hyvät käytössä.. ja senpä innostamana hankin JK Alholta toisetkin.. Valkoiset sisustustikkaat.  :)

Olen suunnitellut niiden käyttämistä koristeena makuuhuoneessa, mutta se, että missä siellä tarkalleen, on vielä arvoitus.

Ensimmäinen vaihtoehto on makuuhuoneen nurkassa yöpöydän vieressä, silloin siinä olisi luonnollista pitää välillä vaikka hengarissa vaatteita seuraavaa päivää varten tms.Toinen vaihtoehto oli makuuhuoneen nojatuolin taakse, mutta en tiedä meneekö nurkka liian "tukkoon", ja toisaalta siellä ei noita vaatteita voi oikein säilyttää, tai ei ainakaan näytä yhtä luonnolliselta... mutta nurkkaan tulee suloista romanttisuutta... :)... Tähän jäävät nyt ainakin alkuun, katsotaan siirtyvätkö ajan kanssa.Mielipiteitä? :)


1 kommentti:

  1. Mun mielestäni parempi olisi tuo eka vaihtoehto, eli yöpöydän vieressä. Tuolin takana nurkka tuntuu aika täyteen ahdetulta. :)

    - havina

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...