sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Talkoot

Kutsuttiin ystäviä meille pihatalkoisiin lauataina, kun mies loukkasi jalkansa jokunen aika sitten niin koettiin että apu olisi enemmän kuin tarpeen että saadaan kaikki tehtyä ajoissa, ja ettei emännän selkä mene ihan rikki jos yksin joutuu kaikkia kantelemaan.

Meille saapuikin aivan mielettömän hyvä energinen naisporukka, jonka avulla laitettiin hommat luistamaan! ;)

Foreca lupaili lauantaille puoliopilvistä ja n. +10 paikkeilla olevaa ilmaa ja  hyvin kävi, ilma oli mitä mainioin koko päivän; aurinko paistoi. Pieni viileä tuuli kyllä oli, mutta silti lämmintä piisasi.

Grillailuun oli hankittu vähän grillimakkaroita ja grilli pekonia. Kesäinen salaatti leipineen oli myös tarjolla, ja virkistäviä juomia :)
Herkkujakin laitettiin hieman tarjolle jos makean hammasta alkaisi talkoolaisilla kolottamaan, pöytään pääsi erilaisia karkkeja (aina takuu varmasti maistuu), sipsiä ja pullaa. Kahvia ja skumppaakin oli tarjolla illan mittaan ;)

Tässä kuvia pihasta ennen talkoita:

Kanukan oksia, risuja, raksamiesten jäljiltä roskia, tumppeja...
Laudanpätkiä, pitkää puutavaraa, lastulevyä, kipsileyvä..huh!

Kattopeltiä ja puutavaraa.

Kaikenkokoista, näköistä ja laatuista puutavaraa.


Pressun alla syksyllä tehtyjä takkapuita isot kasat.Ja talkoiden jälkeen:

Nyt kelpaa tännekin alkaa nurtsia suunnitteleen! :)Piha alkoi hahmottua välittömästi.... :)Sorttiin lähtee peräkärryllinen jätettä:

Talkoo apulaiset saivat näin nätin paketin meille sorttiin! :)Eli kerättiin hyväkuntoisia, sopivan kokoisia puupaloja sorttisäkkeihin, odottelemaan takkaan pääsyä ;)

Monen vuoden takkapuut on kyllä jo nyt plakkarissa,
lisää säkkejä autotallissa ja talon nurkalla.... :D

Ja huonokuntoiset, todella likaiset ja naulaiset puupalat lähti sorttiasemalle pois. Myös osa raksalavoista lähti sorttiin.

Iso puutavara siirrettiin pihalla "nurmialueelta" pois autotalline edustalle jotta ei ole sitten tiellä kun aletaan pihaa laittelemaan :) Tästä puutavaraa tullaan käyttämään autotallin sisäosan rakentamiseen, ja varmaan sitten loppukesällä /syksyllä loput pätkitään taas takkapuiksi jos ei muuta rakennettavaa keksitä ... Emäntä on kyllä toivonut niin roska- kuin klapikatostakin ;)Ei voi kyllä muuta sanoa näin mahtavan talkoo päivän jälkeen kuin että SUURI KIITOS talkoo apuna olleille, aivan mielettömän hyvää jälkeä tuli aikaiseksi ja ollaan oikein onnellisia! :) Kiitos!  Tupareissa nähdään ;)

Uuden pöydän ääreen mahduttiin hyvin nauttimaan talkoopäivän päätteeksi
grilliruoasta ja hyvästä juomasta!
Aurinkokin helli koko illan. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...