perjantai 17. toukokuuta 2013

Kuulumiset ja off- to Barcelona

Noniin, heitetääs vähän kuulumisia kehiin... :)

Vesivek tulee tänään vihdoin ja viimein korjaamaan meidän rikkoutuneet lumiesteet, ja talotekniikan pojatki lupailivat tulla lähiaikoina tsekkaamaan antennia, ja toimittaan uupuvan kattospotin. :) Eli reklamaatiot alkaa olemaan kutakuinkin hallinnassa.

Aita on maalattu jo melkein kokonaan...  Kiitos ihanan  talkoo avun taas kerran! Vielä ehkä.. muutama ilta niin eka kierros on valmiina, sitten hiomaan ja uutta kiekkaa suunnittelemaan! :D

Talokin on saanut jo hienosti ensimmäisen kierroksen väriä pintaansa, ollaan tosi tyytyväisiä väri valintaan, ja ihanaa kun talo alkaa näyttämään niin paljon valmiimmalta! :)Viikonloppu tuleekin vierähtämään tällä kaksikolla ihan eri tunnelmissa Barcelonan lämmössä, ja halusin pikaisesti jakaa kuvia meidän viime Barcelonan reissulta (kesä 2012).

Itse ihastuin Barcelonassa erityisesti Gaudin tyyli suuntaan, ihaniin mosaiikki koristuksiin, värikkyyteen ja lämpöön... vaikka tämän tyylistä sisustusta ei meillä kotona nähdä, niin se oli jotenkin todella sykähdyttävää Barcelonassa, nautin kovasti!


parc de guell
parc de guell

parc de guell

parc de guell

parc de guell

Sagrada Familia

Viinitilalla

Viinitilalla

Viinitilalla


Sattumalta yhdellä kävelykadulla törmäsin ehkä söpöinpään katukiveen mitä olin eläissäni nähnyt;
tällaisesta taiteilisin mielelläni omaanki kotiin jotain! ;)Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

Palaillaan reissukertomuksilla muutaman päivän kuluttua,
Ihanaa viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...