keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Barcelonan matka ja kotipiha kuulumiset

Vau!

Se on se sana millä kuvailisi viimeisintä viikonloppua ja irtiottoa talo arjesta. Aivan mielettömän hieno viikonloppu matka Barcelonaan isolla kansainvälisellä porukalla, ja kokemuksia oli huikea määrä.

Ensimmäinen pelottava kokemus astui kuvaan kun kapteeni tuli esiin... ;)Lento sujui mukavissa merkeissä, hyvällä lentokone ruualla ja herkuilla <3

Alkuskumpat ja pähkinöitä...

Kerranki maittava lentokone ruoka!Majoittuminen tapahtui Sitgesissä, n. 30min ajomatkan päässä Barcelonasta, Dolce hotellissa.

Matkalla Sitgesiin

Hotellissa meillä oli ihana parvekkeellinen huone, josta oli huikeat näköalat hotellin sisäpihalle ja Sitgesiin.
Laittaisitko tällaista sisustus yksityiskohtaa kotiisi? :D


Näkymät parvekkeelta hotellin sisäpihalle...

.. ja Sitgesiin.
Hotellilla saatiin nauttia ihanasta altaalla olosta ja hienosta BBQ juhlasta. Kyllä oli ihana saada valmista ruokaa nenän eteen, ja vain nauttia.

Lauantaina meillä oli tiedossa hieman "amazing race" tyyppinen Barcelona Food tour - jossa päästiin tutustamaan Katalonialaiseen ruokakulttuuriin, ja pieniin intiimeihin ruoka/herkkukauppoihin. Päästiin kuulemaan karkin valmistuksesta, pähkinöiden paahtamisesta, katselemaan markkinoille kojuja...

Pähkinöiden paahtaja

Aitoa vanhaa kulunutta kattoa pähkinä paahtimossa :)

Olispa tällasia ihania herkkupurkkeja suomessakin helposti
saatavilla!Nautittiin tourilla myös viiniä ja jäätelöä. Lopuksi oli sokkomaisteluna tapaksia, ja ihan oikeaankin Tapas bariin päästiin syömään kunnolla, ja ihan ilman silmälappujakin.
Paella.

Illalla tie vei meidät Codorniu viinitilalle tutustumaan, ja illallistamaan hienojen ohjelma numeroiden parissa.

Sunnuntai rauhoituttiin altaalla, nautiskeltiin auringosta ja ruuasta, ennenkuin seilattiin katamariineilla Sitgesistä Barcelonaan jossa päästiin nauttimaan CDLC  ravintolaan maittavaa ruokaa ennen paluulentoa suomeen.
Katamariini ajelulla..

Tuulta purjeisiin! :D

Oli mieletön irtiotto arjesta ja nauttiin kovasti! :)

Tälläkin reissulla bongasin samat ihanat katukivet, joista jo aikaisemmin kerroinkin täällä, ja bongasin samalla toisia ihania kukkasia laatoituksia. Jotenkin ulkomailla on aina kauniimmaat katukivetykst kuin suomessa.Vaikka tähän reissuun ei shoppailukierrosta kuulunut niin ainahan sitä lentokentältä jotain pientä mukaan tarttuu... ;)

Codorniu cavaa, Rioja viiniä, Blanc Pescador viiniä,
Bad Toro suklaaherkkuja.
Papabubble karkit on food tourilta ;)

Aivan hervoton! ;D
Ja olipas ihana palata kotiin aamuyöllä kun suomi tuoksui ihanalta kesäsateelta, meidän luumupuu oli puhjennut kukkaan, raparperi kasvanut hurjasti ja voikukkiakin oli jokapaikassa. Kyllä oli ihana palata kotiin, keskelle suomen luontoa.

Ja suureki riemuksi ja nautinnoksi, huomasin että meillä oli vähän maalailtukin, niin eteenpäin taloa kuin aitaakin, voi sitä ihanaa helpotuksen määrää, Kiitos ihanat maalarit!

Nyt vain rentoutumista ja nauttimista suomen kesästä <3

Pian kuvia vihertävästä pihasta.... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...